• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Za maaało Sum 41 i Avril Lavigne !!!

Chłopie, zastanów się: jakbyś miał TYLE kasy to bawiłbyś sie w takie duperele? Big Grin Big Grin
ale pomysł dobry dla początkujących gwiazdek, które chcą dobrze wyglądać, a nie mają kasy na wymienianie drutów Rolleyes
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

może i struny nie,fakt zły przykład,to kostki,bo jej rysunki z kostek schodzą z fajnym napisem rock-girl,takie różowe,wiecie Laughing
A teraz wyobrażcie sobie naszą niegrzeczną metalówke w przefarbowanych włosach na czarno,glany,skóra,i jeszcze harley davidson Confusedhock: ,ale wątpie,czy by kupiła harleya,bo i tak by się nie nauczyła jeżdzić,i dla niej nie było by różnicy między harleyem,a motorynką,to by pewnie,dla wieskiego szpanu kupiła sobie motorynke,albo ose Big Grin ,no i by napisała na plecach kurtki metal-power-girl,a na deskorolce,zeby wiadomo było,ze metalówa limp biz(kit) Big Grin

P.S.Czy nie za bardzo po niej jedziemy Question Confusedhock:
P.S.2 a kogo to obchodzi Big Grin Smile
Odpowiedz

Anonymous napisał(a):może i struny nie,fakt zły przykład,to kostki,bo jej rysunki z kostek schodzą z fajnym napisem rock-girl,takie różowe,wiecie Laughing
A teraz wyobrażcie sobie naszą niegrzeczną metalówke w przefarbowanych włosach na czarno,glany,skóra,i jeszcze harley davidson Confusedhock: ,ale wątpie,czy by kupiła harleya,bo i tak by się nie nauczyła jeżdzić,i dla niej nie było by różnicy między harleyem,a motorynką,to by pewnie,dla wieskiego szpanu kupiła sobie motorynke,albo ose Big Grin ,no i by napisała na plecach kurtki metal-power-girl,a na deskorolce,zeby wiadomo było,ze metalówa limp biz(kit) Big Grin

P.S.Czy nie za bardzo po niej jedziemy Question Confusedhock:
P.S.2 a kogo to obchodzi Big Grin Smile

Jakby co to mój post,tylko ,że zapomniałam się zalogować Confusedhock: Smile
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Dobrze, że powiedziałaś Wink
Odpowiedz

rms to sklep true i nie sprowadza (nie powinien) takich bzdetów Confusedhock:
Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

znów kure*ski błąd !!!
Odpowiedz

nono nieładnie demon Surprised heheheh
(to też skasujcie)
Odpowiedz

Chcialbym Wam Przypomniec Ze Muza jakiej Sluchaja Ludzie To Ich Wybor ... Jesli Sluchaja Avril To Spoko ... Jesli Metallicy To Tez Fajnie ... Chyba Sie Zgodzicie Ze Avril Lepsza Jest Niz Ich Troje Albo Jakas Techno Qpa ... A Co Do Suma 41 ... Rzeczywiscie Mozna nazwac To Czyms W Rodzaju Pseudo/Punk .. Ale nIe Zmienia To Faktu Ze Piosenki Maja Zajebiste ... Koncze .. Ale Jeszcze Tu Zagladne

Bad Religion Rulez 8)
Odpowiedz

Chcialbym Wam Przypomniec Ze Muza jakiej Sluchaja Ludzie To Ich Wybor ... Jesli Sluchaja Avril To Spoko ... Jesli Metallicy To Tez Fajnie ... Chyba Sie Zgodzicie Ze Avril Lepsza Jest Niz Ich Troje Albo Jakas Techno Qpa ... A Co Do Suma 41 ... Rzeczywiscie Mozna nazwac To Czyms W Rodzaju Pseudo/Punk .. Ale nIe Zmienia To Faktu Ze Piosenki Maja Zajebiste ... Koncze .. Ale Jeszcze Tu Zagladne

Bad Religion Rulez 8)
Odpowiedz

Bad Religion Rulez
Odpowiedz

Ja wale Kto czego Slucha .. Kazdy Ma Swoje Wlasne Gusta ... Jednemu Moze Podobac Sie Avril ( znaczy jej muzyka Big Grin ), Nastepnemu Sum 41 A Innemu Static-X Czy Mudvayne ... O Tym Sie Nie Dyskutuje ... Ale Jak Juz Zaczelismy to ... Na 100 % przyznacie Mi Racje Ze Lepiej Sluchac Avril I Suma ( Mi Sie Podobaja Oba Zespolki ) ... Niz Nie sluchac Zadnej Muzy ... Albo ... O Zgrozo ... Ich Troje ... Nie Jestem W Stanie Pisac dalej Bo mam tego Rudego Goscia Przed Oczami ... Ide Zwymiotowac. ... Angry
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

\\\ AlucarD /// napisał(a):Ja wale Kto czego Slucha .. Kazdy Ma Swoje Wlasne Gusta ... Jednemu Moze Podobac Sie Avril ( znaczy jej muzyka Big Grin ), Nastepnemu Sum 41 A Innemu Static-X Czy Mudvayne ... O Tym Sie Nie Dyskutuje ... Ale Jak Juz Zaczelismy to ... Na 100 % przyznacie Mi Racje Ze Lepiej Sluchac Avril I Suma ( Mi Sie Podobaja Oba Zespolki ) ... Niz Nie sluchac Zadnej Muzy ... Albo ... O Zgrozo ... Ich Troje ... Nie Jestem W Stanie Pisac dalej Bo mam tego Rudego Goscia Przed Oczami ... Ide Zwymiotowac. ... Angry
Czyli jednak nie do końca wali Cię kto czego słucha :? Następnym razem zastanów się głębiej zanim coś napiszesz.
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz