Forum Rockmetalshop
Za maaało Sum 41 i Avril Lavigne !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Za maaało Sum 41 i Avril Lavigne !!! (/thread-za-maaa%C5%82o-sum-41-i-avril-lavigne)

Strony: 1 2 3 4 5

Za maaało Sum 41 i Avril Lavigne !!! - Mya Av - 11-14-2004

Czemu są tylko 2 rzeczy z Avril i kilka koszulek z Sum 41 ??? To stanowczo za maaało =(

- psychosis - 11-14-2004

hmm Może dlatego ze to sklep i Forum Rock ,Metal a nie pop...

- Hair of the dog - 11-15-2004

pop jest spoko. a avril to wannabe-angry-punk-grrrl

- Mya Av - 11-15-2004

Nie znacie się !!! Avril to czarny skurwysyński (sry za wyrażenie) rap !!! 8)
Żartuje Big Grin
Avril to pop z elementami rocka, a Sum 41 to rock. Smile

- gabrysia - 11-15-2004

Oj, nie mów tak brzydko, bo zamkną Ci ten temat. A Sum 41 to raczej taki pseudo punk. Tz, próbuja udawać punków, ale chyba zbyt im to nie wychodzi Smile

- Mya Av - 11-16-2004

No przesadziłam że Sum 41 to rock... Bardziej to pasuje do punk rocka, ale co tam nie lubie jak się szufladkuje muze.

- gabrysia - 11-17-2004

Heh, ja też nie nawidzę tego. A swoją drogą chciałabym posłuchać sobie nowej płyty Sum 41. Podobno bardzo fajna. Choć jak dla mnie dobry punk to głównie Sex Pistols i The Clash. Jeśli lubisz punk rocka to posłuchaj sobie tego Big Grin

- Mya Av - 11-19-2004

Faaajna to mało powiedziane. Big Grin Niedawno sobie ściągnełam ich nową płytke i teraz jej ciągle słucham.

- TisH - 11-19-2004

To moze teraz, dla odmiany idz do sklepu i ja kup? Wink

- fireball - 11-20-2004

Sum 41 to pop.Avril to pop dla zbuntowanych Britnejek Big Grin ludzie, liczylem, ze w RM Shop'ie beda ubrania z nazwami kapel, o ktorych nikt nie slyszal Big Grin (tzn takich, ktorych nie da sie dostac w sklepie na miescie, czy na bazareksie), a nie ubranka dla grzecznych dzieci...moze otworzcie podserwis "PopMetal Szop" i tam bedzie mnoooostfo fajnych, rozowych ciuszkow Sum 41, Linkin Park i Avril :>

(ojej, jaki ja wredny jestem Big Grin)

- gabrysia - 11-20-2004

Ojej Smile Ale chyba masz rację. Ja na przykład nie wyobrażam sobie tego sklepu z jakąkolwiek rzeczą dotyczącą panny Lavigne.

- metallgirl - 12-11-2004

tak jakos starcil klimat te forum i sklep jak ktos ciagle gada o avril,to jak juz o badziewiu gadacie to moze zestawy szkolne olowlki,zeszyty,kredki z metalowymi kapelami,albo ubranka dla nie mowlat i bombki,bo swieta sie zblizaja... Laughing ,ja tam tego g**** nie slucham,ale moze oszczedzcie sobie czasu na takie rozmowy widzial kto ,zeby metalo o britney ciagle gadali Confusedhock: :? porozmawiajcie na inteligentniejsze temat typu o kapel tak moze bardziej zwiazanych z metalem,o plytach,o jakis tam sprawach mile widzianych na ty forum Tongue ,bo jak tak dalej pojdzie to zaczniecie domagac sie gadzetow z Wisniewskim Mad :? ,a tego chyba nie chcemy Tongue Laughing Surprised 8)

- fireball - 12-11-2004

metallgirl - wiesz, temat dyskusji jest napisany po to, zeby zainteresowani wzieli udzial, a niezainteresowani omijali szerokim lukiem...nie wiem, czemu chcesz stac na srodku.

offtopicujemy sobie na durny temat, ktory ktostam zalozyl...nie wiem, co chcesz osiagnac? Zabronic? Laughing

- metallgirl - 12-12-2004

a co mam osiagnac Question w tym topicu Question :? zastanow sie moze sie zlozymy to powstanie pop/rock/sk8poppunk/shop ...,bo przy tym sklep traci klimat Mad Tongue

- fireball - 12-12-2004

Chyba ktos mnie nie zrozumial...ech, nevermind...ten topic wydaje mi sie coraz bardziej bez sensu...