• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venom..

20 marca była premiera nowej płyty, moglibyście z tej okazji sprowadzić trochę więcej koszulek Venoma.. Za jakiś czas na świecie pewnie się pojawi t-shirt z motywem Metal Black - jeśli znajdzie się w ofercie sklepu, pierwszy go kupię Angry
Odpowiedz

podpisuje sie takze pod ta prosbe, tez chce koszulki venom Big Grin
Odpowiedz

Czy Wam sie rozchodzi o koszulke z wielkim pentosem i diabolem?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

tak Tongue
Odpowiedz

Jak dla mnie straszna wiocha i wstyd, ale chodzta se w czym chceta. Moge sie zalozyc, ze akurat ta koszulka sie w rms pojawi. ;]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Jak dla mnie straszna wiocha i wstyd, ale chodzta se w czym chceta. Moge sie zalozyc, ze akurat ta koszulka sie w rms pojawi. ;]

R

O

T

F

L
Odpowiedz

No, mnie też już tego typu koszulki nie bawią Big Grin Wole koszulki z lżejszym wizerunkiem Big Grin
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):No, mnie też już tego typu koszulki nie bawią Big Grin Wole koszulki z lżejszym wizerunkiem Big Grin

czyli jakim ? numerek "69" Laughing
Odpowiedz

Goofi- zaden rotfl. Koszulki z pentagramem/kozlem/szatanem/odwroconym krzyzem to, obietywnie, wiocha i dziecinada. Nawet jesli jest to koszulka Slayera. I sie tak nie bulwersuj, toz napisalem, ze rybka mnie to w czym chodzisz.
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Goofi- zaden rotfl. Koszulki z pentagramem/kozlem/szatanem/odwroconym krzyzem to, obietywnie, wiocha i dziecinada. Nawet jesli jest to koszulka Slayera. I sie tak nie bulwersuj, toz napisalem, ze rybka mnie to w czym chodzisz.

e tam, pierdolisz, mam koszulke venoma z plyty black metal (chyba wszyscy wiedza jak wyglada) i jakos nie ma w niej nic z wiochy.... Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Goofi- zaden rotfl. Koszulki z pentagramem/kozlem/szatanem/odwroconym krzyzem to, obietywnie, wiocha i dziecinada. Nawet jesli jest to koszulka Slayera. I sie tak nie bulwersuj, toz napisalem, ze rybka mnie to w czym chodzisz.
To CHUJ że z pentagramem, ważne że z Venomem, a przecież pentos to nieodłączny towarzysz tego oto logo:
[Obrazek: venombev.gif]
Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.