Venom.. -
de7th - 04-02-2006
20 marca była premiera nowej płyty, moglibyście z tej okazji sprowadzić trochę więcej koszulek Venoma.. Za jakiś czas na świecie pewnie się pojawi t-shirt z motywem Metal Black - jeśli znajdzie się w ofercie sklepu, pierwszy go kupię
-
goofi - 04-02-2006
podpisuje sie takze pod ta prosbe, tez chce koszulki venom
-
Dżemik - 04-03-2006
Czy Wam sie rozchodzi o koszulke z wielkim pentosem i diabolem?
-
goofi - 04-03-2006
tak
-
Dżemik - 04-03-2006
Jak dla mnie straszna wiocha i wstyd, ale chodzta se w czym chceta. Moge sie zalozyc, ze akurat ta koszulka sie w rms pojawi. ;]
-
goofi - 04-03-2006
Dżemik napisał(a):Jak dla mnie straszna wiocha i wstyd, ale chodzta se w czym chceta. Moge sie zalozyc, ze akurat ta koszulka sie w rms pojawi. ;]
R
O
T
F
L
-
Ghost_82 - 04-03-2006
No, mnie też już tego typu koszulki nie bawią

Wole koszulki z lżejszym wizerunkiem
-
The Stig - 04-03-2006
Ghost_82 napisał(a):No, mnie też już tego typu koszulki nie bawią
Wole koszulki z lżejszym wizerunkiem 
czyli jakim ? numerek "69"
-
Dżemik - 04-03-2006
Goofi- zaden rotfl. Koszulki z pentagramem/kozlem/szatanem/odwroconym krzyzem to, obietywnie, wiocha i dziecinada. Nawet jesli jest to koszulka Slayera. I sie tak nie bulwersuj, toz napisalem, ze rybka mnie to w czym chodzisz.
-
goofi - 04-03-2006
Dżemik napisał(a):Goofi- zaden rotfl. Koszulki z pentagramem/kozlem/szatanem/odwroconym krzyzem to, obietywnie, wiocha i dziecinada. Nawet jesli jest to koszulka Slayera. I sie tak nie bulwersuj, toz napisalem, ze rybka mnie to w czym chodzisz.
e tam, pierdolisz, mam koszulke venoma z plyty black metal (chyba wszyscy wiedza jak wyglada) i jakos nie ma w niej nic z wiochy....
-
de7th - 04-03-2006
Dżemik napisał(a):Goofi- zaden rotfl. Koszulki z pentagramem/kozlem/szatanem/odwroconym krzyzem to, obietywnie, wiocha i dziecinada. Nawet jesli jest to koszulka Slayera. I sie tak nie bulwersuj, toz napisalem, ze rybka mnie to w czym chodzisz.
To CHUJ że z pentagramem, ważne że z Venomem, a przecież pentos to nieodłączny towarzysz tego oto logo: