• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sukienki Laughing Vampire

Sukienki Laughing Vampire są wprost piękne! ale mam pytanie czy będą jeszcze jakieś inne wzory tych sukienek z tej firmy? Nie wiem czy mam już teraz zdecydować się na jakąś czy też czekać na kolejne wzory. Bardzo proszę, niech mi ktoś odpowie!
Odpowiedz

będzie będzieSmile to dopiero wierzchołek góry lodowej jaka już w niedługim czasie się przed Wami odsłoni.

Radzę poczekać jeszcze ok. 1-2 tygodnie i powinno już być wszystko. Jak będziecie zamawiać uważajcie na numeracje, sukienki są dość duże więc radze zapoznać się z rozmiarową tabelką. Laughing
Odpowiedz

ja czekam na taka ladniutka konkretna..na ich stronie widzialam ...i mam nadzieje ze bedzie
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

ja też czekam na pewną sukienkę, i tylko na tą Big Grin Jest piekna, ciekawe czy czekamy na tą samą. ;p ja czekam na sukienke ,,Sandra'' A Ty? ;p Laughing
Odpowiedz

aha, wlasnie, orientuje sie moze ktos czy spodnice i bluzki tez beda oprocz tych sukni? widzialam przesliczna spodnice, taka ciagnaca sie po ziemi ;p
Odpowiedz

ciągnąca się po ziemi. zayebiście praktyczne. zwłaszcza jak pada. :]
coś dla facetów... jedyna ciekawa rzecz to koszula piracka, którą już mam...
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

sukienke ''sandra'' to mam. ja czekam na ta http://www.jekatex.nl/laughingvamp/enlar...gt306.html
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Cytat:ciągnąca się po ziemi. zayebiście praktyczne. zwłaszcza jak pada. :]

a ty to sie wcale nie znasz Surprised :*
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):
Cytat:ciągnąca się po ziemi. zayebiście praktyczne. zwłaszcza jak pada. :]

a ty to sie wcale nie znasz Surprised :*
pewnie, na czym ja sie tam znam Tongue [dzisiaj mi sie guzik u płaszcza urwał i go zgubiłem :/// musiałem inny przyszyc. prawie nie widać ale tamten był fajny :/]
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

zamawialas ze strony zagranicznej? Czy mogłabyś mi powiedzieć ile to kosztowało, jak długo szła przesyłka i czy płaciłaś listonoszowi przy odbiorze(za pobraniem)?
Odpowiedz

zamawialas ze strony zagranicznej? Czy mogłabyś mi powiedzieć ile to kosztowało, jak długo szła przesyłka i czy płaciłaś listonoszowi przy odbiorze(za pobraniem)?
Odpowiedz

Odpowiedz

zamawialas ze strony zagranicznej? Czy mogłabyś mi powiedzieć ile to kosztowało, jak długo szła przesyłka i czy płaciłaś listonoszowi przy odbiorze(za pobraniem)? Idea
Odpowiedz

nie zamawoialam z zagranicznej strony. byly takie w rockmetalshopie kiedys we wrzesniu jeszcze
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

oglądałam... Nie lubię połyskliwego weluru, szczerze mówiąc inaczej je sobie wyobrażałam.
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.