Sukienki Laughing Vampire - Anonymous - 01-20-2005
Sukienki Laughing Vampire są wprost piękne! ale mam pytanie czy będą jeszcze jakieś inne wzory tych sukienek z tej firmy? Nie wiem czy mam już teraz zdecydować się na jakąś czy też czekać na kolejne wzory. Bardzo proszę, niech mi ktoś odpowie!
-
succubus - 01-21-2005
będzie będzie

to dopiero wierzchołek góry lodowej jaka już w niedługim czasie się przed Wami odsłoni.
Radzę poczekać jeszcze ok. 1-2 tygodnie i powinno już być wszystko. Jak będziecie zamawiać uważajcie na numeracje, sukienki są dość duże więc radze zapoznać się z rozmiarową tabelką.
-
Hethell - 01-21-2005
ja czekam na taka ladniutka konkretna..na ich stronie widzialam ...i mam nadzieje ze bedzie
- Anonymous - 01-21-2005
ja też czekam na pewną sukienkę, i tylko na tą

Jest piekna, ciekawe czy czekamy na tą samą. ;p ja czekam na sukienke ,,Sandra'' A Ty? ;p
- Anonymous - 01-21-2005
aha, wlasnie, orientuje sie moze ktos czy spodnice i bluzki tez beda oprocz tych sukni? widzialam przesliczna spodnice, taka ciagnaca sie po ziemi ;p
-
Aeroth - 01-21-2005
ciągnąca się po ziemi. zayebiście praktyczne. zwłaszcza jak pada. :]
coś dla facetów... jedyna ciekawa rzecz to koszula piracka, którą już mam...
-
Hethell - 01-21-2005
sukienke ''sandra'' to mam. ja czekam na ta
http://www.jekatex.nl/laughingvamp/enlargements/gt306.html
-
Hethell - 01-21-2005
Cytat:ciągnąca się po ziemi. zayebiście praktyczne. zwłaszcza jak pada. :]
a ty to sie wcale nie znasz

:*
-
Aeroth - 01-21-2005
Hethell napisał(a):Cytat:ciągnąca się po ziemi. zayebiście praktyczne. zwłaszcza jak pada. :]
a ty to sie wcale nie znasz
:*
pewnie, na czym ja sie tam znam

[dzisiaj mi sie guzik u płaszcza urwał i go zgubiłem :/// musiałem inny przyszyc. prawie nie widać ale tamten był fajny :/]
- Anonymous - 01-21-2005
zamawialas ze strony zagranicznej? Czy mogłabyś mi powiedzieć ile to kosztowało, jak długo szła przesyłka i czy płaciłaś listonoszowi przy odbiorze(za pobraniem)?
- Anonymous - 01-21-2005
zamawialas ze strony zagranicznej? Czy mogłabyś mi powiedzieć ile to kosztowało, jak długo szła przesyłka i czy płaciłaś listonoszowi przy odbiorze(za pobraniem)?
- Anonymous - 01-21-2005
- Anonymous - 01-21-2005
-
Hethell - 01-21-2005
nie zamawoialam z zagranicznej strony. byly takie w rockmetalshopie kiedys we wrzesniu jeszcze
-
Angelique - 01-24-2005
oglądałam... Nie lubię połyskliwego weluru, szczerze mówiąc inaczej je sobie wyobrażałam.