05-05-2006, 09:02 PM
chuj dupa gołe cyce.
Tak dla zachowania równowagi.
Tak dla zachowania równowagi.
MaFFej napisał(a):Przepraszam... możecie wypowiadać się normalnie?
ReTuRn napisał(a):Możliwym jest jednakoz, iż nie spotkałem się ze szczególnie trafnym tego sformułowania użyciem przed twym przybyciem na nasze forum.
Cytat:Poza tym moze po po prostu tak jakos mi się cholernie skoajzryło i przestań się już czepiać
Tomash napisał(a):Racjaw połowie występu Wszebąd podejdzie do mikrofonu i zaintonuje "Goreją wici" co spowoduje natychmiastową śmierć pierwszych 88 rzędów publiczności
X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla
Zoltan napisał(a):Topic z ulubionymi filmami:to raczej analfabetyzm, a nie trv post.... a prowokacje wieksze to w papierze toaletowym widze.
X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla
Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
Zoltan napisał(a):Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?Dla mnie to jest post dnia. Ja jestem przed.
balzac napisał(a):Cytat:Czy ktoś może ich zatrzymać?duet Rasiak-Mila...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
spellbound napisał(a):moja jest racja, i to swieta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niz twojsza i ze to wlasnie moja racja jest racja najmojsza
Valhalla napisał(a):^ cos jakby dzien swiraPrawda?Mnie jakoś takoś też się skojarzyło ; ).
Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!
R_amze_S napisał(a):Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :
Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!![]()