• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

POST DNIA

chuj dupa gołe cyce.

Tak dla zachowania równowagi.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Przepraszam... możecie wypowiadać się normalnie? Wink

Normalność jest rzeczą względną, nie inaczej.

ReTuRn napisał(a):Możliwym jest jednakoz, iż nie spotkałem się ze szczególnie trafnym tego sformułowania użyciem przed twym przybyciem na nasze forum.

Pierdolisz farmazony alboś ślepy.

Cytat:Poza tym moze po po prostu tak jakos mi się cholernie skoajzryło i przestań się już czepiać Tongue

Klasyczna Vomitor's - sentencja nie oceniaj drugiego przez pryzmat własnej osoby, która to nota bene pomogła mi w zaoraniu dziś pewnego zbyt mądrego w swym mniemamniu dziadygi w knajpie. Nie czepiam się, bynajmniej.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

W temacie o brudstoku
Tomash napisał(a):Racja Neutral w połowie występu Wszebąd podejdzie do mikrofonu i zaintonuje "Goreją wici" co spowoduje natychmiastową śmierć pierwszych 88 rzędów publiczności Laughing

Rozjebało mnie to [Obrazek: icon_diabelek.gif]
Odpowiedz

^Samo życie,samo życie..
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Topic z ulubionymi filmami:

X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla

Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Topic z ulubionymi filmami:

X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla

Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
to raczej analfabetyzm, a nie trv post.... a prowokacje wieksze to w papierze toaletowym widze.
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
Dla mnie to jest post dnia. Ja jestem przed.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

hmm wszystko obróciło się przeciwko mnie. teraz jestem trv skofundowany Big Grin
Odpowiedz

nt. reprezentacji Brazylii:

balzac napisał(a):
Cytat:Czy ktoś może ich zatrzymać?
duet Rasiak-Mila...
Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

spellbound napisał(a):moja jest racja, i to swieta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niz twojsza i ze to wlasnie moja racja jest racja najmojsza Laughing
Odpowiedz

^ cos jakby dzien swira Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):^ cos jakby dzien swira Laughing
Prawda?Mnie jakoś takoś też się skojarzyło ; ).
Odpowiedz

To nawet dosłowny cytat z "Dnia Świra". Szacunek, że udało się zapamiętać w całości ;D.
Odpowiedz

Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :

Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!
Laughing Laughing
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :

Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!
Laughing Laughing

Czyzby Kel "Goreja Wici" Thuz ?
Odpowiedz