• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

POST DNIA

Delia $haddix napisał(a):hę?
przestań sie lachać i powiedz mi wreszcie, bo nie czaje. a moze po prostu nie mam poczucia chumoru...?

A może poprostu jesteś tępa jak kurvva but?
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Dance of Death napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i niemania własnego gustu.
Jak wspominałem ,trwa zacięta walka o tytuł FORUMOWEGO DEBILA
Laughing Laughing
Odpowiedz

Ależ zaraz, zaraz... nasz bohater poczuł się zobowiązanym do poprawienia zaistniałej nieścisłości.... oto i nowa wersja postu:

breakdance napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i mniemania własnego gustu.

Kurwa, tytuł imbecyla forumowego nr jeden jak w pysk strzelił Big Grin Big Grin Big Grin Laughing Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

ehhh... a pomyśleć że miałem dziś kiepski Humor Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

No nie? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

mnie jednak najbardziej bawi moj kochany obrazeczek Laughing Laughing
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):mnie jednak najbardziej bawi moj kochany obrazeczek Laughing Laughing
pierwsze objawy narcyzmu u debila Laughing
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):mnie jednak najbardziej bawi moj kochany obrazeczek Laughing Laughing
Wyszukany dowcip nie ma co... ile już razy zwaliłeś sobie konia nad tym obrazkiem?
Odpowiedz

A ile razy Ty masz zamiar powtórzyć oklepany juz tekst o masturbacji? Dajcie sobie siana ludzie. Macie jakieś kłopoty z sobą i leczycie kompleksy wytykając błędy innym? Ja już chwilami nie wiem kto z was jest bardziej żałosny Tongue
Cytat:a co w tym takiego debilnego, bo nie wiem? może mi ktoś wytłumaczyć?
przestań sie lachać i powiedz mi wreszcie, bo nie czaje. a moze po prostu nie mam poczucia chumoru...?
Wg. nich debilnym jest Twój rozbiezny gust muzyczny. Kazik obok Dimmu metalowym chłopaczkom przeszkadza Tongue
Odpowiedz

Mnie za to rozwalił nowy(??) podpis Pearl

Cytat:Kopaj skina! Kopaj równo! Przecież wiesz, że kopiesz gówno!

Ciekawe czy by to powiedziala jakiemus starszemu skinowi w twarz Laughing
Odpowiedz

Przypominam, że nie jest to temat, w którym można bez ograniczeń używać sobie na innych... Weźcie to pod uwagę. Niektórzy naprawdę przeginają i tak jak Nightal napisał - trudno ocenić kto tutaj jest bardziej żałosny ;/.
Odpowiedz

Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? Wink
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? Wink
Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue
Odpowiedz

Nightal napisał(a):
Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? Wink
Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue

Wiesz co.... ręce człowiekowi opadają, w zasadzie pierwszym spostrzeżeniem jakie mi się nasunęło było sformułowanie określające nagłe odejście kogoś, tudzież pójście sobie, wyrażone w trybie rozkazującym ale się wstrzymałem bo momentami, czytając Twe wypowiedzi wydawało mi się, żeś w miarę rozsądny człowiek.

Wyobraź sobie, że nie wiem co macie na myśli, bo w mym mniemaniu chodzi poprostu o to, że koleś taki jak dance może sobie w podpisie wystawić zwrot "jebać vomitora" i wszystko jest w porządku, ale już jeśli zły vomitor się odezwie to jest bee i wogóle... Nie wspomnę już o łamaniu zasad forumowych przez innego osobnika w dyskusji ze mną, nagminnie używającego zwrotów ordynarnych pod mym adresem, a którego moderatorzy się najwyraźniej boją, absolutnie dygocąc jak liśc na wietrze na samą myśl zwrócenia mu uwagi. Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych. Nie .. sorry czytam jeszcze raz twą odpowiedz i muszę to powiedzieć:

Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue

spierdlaj.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

a dla mnie to to jest post dnia

Vomitor napisał(a):
Nightal napisał(a):

Wiesz co.... ręce człowiekowi opadają, w zasadzie pierwszym spostrzeżeniem jakie mi się nasunęło było sformułowanie określające nagłe odejście kogoś, tudzież pójście sobie, wyrażone w trybie rozkazującym ale się wstrzymałem bo momentami, czytając Twe wypowiedzi wydawało mi się, żeś w miarę rozsądny człowiek.

Wyobraź sobie, że nie wiem co macie na myśli, bo w mym mniemaniu chodzi poprostu o to, że koleś taki jak dance może sobie w podpisie wystawić zwrot "jebać vomitora" i wszystko jest w porządku, ale już jeśli zły vomitor się odezwie to jest bee i wogóle... Nie wspomnę już o łamaniu zasad forumowych przez innego osobnika w dyskusji ze mną, nagminnie używającego zwrotów ordynarnych pod mym adresem, a którego moderatorzy się najwyraźniej boją, absolutnie dygocąc jak liśc na wietrze na samą myśl zwrócenia mu uwagi. Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych. Nie .. sorry czytam jeszcze raz twą odpowiedz i muszę to powiedzieć:

Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue

spierdlaj.

rozdżebało mnie to jak sie Vomitor wysilałeś z tym rozbudowanym słownictwem spod znaku "Ą Ę", by na koniec skwitować to krótkim, treściwym słowem cholernie kontrastujacym z resztą wypowiedzi i burzącym jej spokój
toffam kontrasty Big Grin
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz