10-24-2005, 08:24 PM
Delia $haddix napisał(a):hę?
przestań sie lachać i powiedz mi wreszcie, bo nie czaje. a moze po prostu nie mam poczucia chumoru...?
A może poprostu jesteś tępa jak kurvva but?
Rotfl'n'lol
Delia $haddix napisał(a):hę?
przestań sie lachać i powiedz mi wreszcie, bo nie czaje. a moze po prostu nie mam poczucia chumoru...?
Dance of Death napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i niemania własnego gustu.Jak wspominałem ,trwa zacięta walka o tytuł FORUMOWEGO DEBILA
breakdance napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i mniemania własnego gustu.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Dance Of Death napisał(a):mnie jednak najbardziej bawi moj kochany obrazeczekpierwsze objawy narcyzmu u debila![]()
Dance Of Death napisał(a):mnie jednak najbardziej bawi moj kochany obrazeczekWyszukany dowcip nie ma co... ile już razy zwaliłeś sobie konia nad tym obrazkiem?![]()
Cytat:a co w tym takiego debilnego, bo nie wiem? może mi ktoś wytłumaczyć?Wg. nich debilnym jest Twój rozbiezny gust muzyczny. Kazik obok Dimmu metalowym chłopaczkom przeszkadza
Cytat:Kopaj skina! Kopaj równo! Przecież wiesz, że kopiesz gówno!
Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami?Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
Nightal napisał(a):Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami?Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
Vomitor napisał(a):Nightal napisał(a):Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami?Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
Wiesz co.... ręce człowiekowi opadają, w zasadzie pierwszym spostrzeżeniem jakie mi się nasunęło było sformułowanie określające nagłe odejście kogoś, tudzież pójście sobie, wyrażone w trybie rozkazującym ale się wstrzymałem bo momentami, czytając Twe wypowiedzi wydawało mi się, żeś w miarę rozsądny człowiek.
Wyobraź sobie, że nie wiem co macie na myśli, bo w mym mniemaniu chodzi poprostu o to, że koleś taki jak dance może sobie w podpisie wystawić zwrot "jebać vomitora" i wszystko jest w porządku, ale już jeśli zły vomitor się odezwie to jest bee i wogóle... Nie wspomnę już o łamaniu zasad forumowych przez innego osobnika w dyskusji ze mną, nagminnie używającego zwrotów ordynarnych pod mym adresem, a którego moderatorzy się najwyraźniej boją, absolutnie dygocąc jak liśc na wietrze na samą myśl zwrócenia mu uwagi. Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych. Nie .. sorry czytam jeszcze raz twą odpowiedz i muszę to powiedzieć:
Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
spierdlaj.