- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Już ileś osób wcześniej o tym mówiło... mnie akurat wszystko dobrze działa.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
a ja radze ci wymenic kompa na nowego takiego za 10 tys i sie dodatkowo przeprowadzic w okolice skierniewic , aha i jak zamawiasz to nie mozesz miec wlaczonej muzyki ani miec na sobie czegos zielonego .
a tka powanie co to za rada sformatuj sobie dysk ? ryj se sformatuj ,nie bede nic formatowal ,poprostu nie bede tu zamawial .
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cóz... jeśli komuś bardzo zależy na zamówieniu, to przeciez zawsze może się kopnąć do kafejki internetowej, zapłacić tą zawrotna sumę 2zł z godz. i stamtąd zamówić... :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
oczywiscie ze moze tylko powiedz sam czy to nie jest wqrwiajace ?
ps. a jak ktos mieszka na wsi i jest zima a jedyny kon ktory wozil wozem dzieci do pobliskiej miesciny zdechl na ostra odmiane szkorbutu spowodowana gabczastym zwyrodnieniem napletka ?
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Anonymous napisał(a):oczywiscie ze moze tylko powiedz sam czy to nie jest wqrwiajace ?
Chyba
sama... czyyżby mój nick pozostawiał jakieś niedomówienia w tej kwestii?
Ja nie mam tego problemu, więc mnie to nie wqurwia, ale innych faktycznie moze wyprowadzać z równowagi...

Problem tylko w tym, że o kłopotach ze stronka mówiło już parędziesiąt osób, a dalej nikt nie doszedł, co tak naprawde je powoduje.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
sorry za ten "sam " nie zastanawialem sie nad tym czy gadam z kobieta czy z facetem . poprostu widze ze odpowiada mi niebieska kukla ;]
ps. znam dziewczyne ktora przezywaja krzysiek wiec nie przywiazuje wagi do rodzaju nicka bo juz nie raz sie pomylilem.
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Z tego wniosek, że przydałoby się wrzucić swoją fotkę w avatar
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.