• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

pomocy...........................................

mam problemik i pewnie nie tylko ja Sad... więc jak klikam na cokolwiek oprócz forum na głównej to wchodzą coraz to inne rzeczy w dziale "nowości" ale nigdzie indziej się stronka nie ruszy! dlaczego Crying or Very Sad ...a chces zamówić facetowi koszulkę na urodzinki ale lipa..... Question
Odpowiedz

Pewnie masz coś złotko z ustawieniami bo u mnie wszystko gra Smile spróbuj zamówić z innego kompa, a tobie radze format jeśli nadal będziesz miała takie problemy ?
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Już ileś osób wcześniej o tym mówiło... mnie akurat wszystko dobrze działa.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

a ja radze ci wymenic kompa na nowego takiego za 10 tys i sie dodatkowo przeprowadzic w okolice skierniewic , aha i jak zamawiasz to nie mozesz miec wlaczonej muzyki ani miec na sobie czegos zielonego .

a tka powanie co to za rada sformatuj sobie dysk ? ryj se sformatuj ,nie bede nic formatowal ,poprostu nie bede tu zamawial .
Odpowiedz

Cóz... jeśli komuś bardzo zależy na zamówieniu, to przeciez zawsze może się kopnąć do kafejki internetowej, zapłacić tą zawrotna sumę 2zł z godz. i stamtąd zamówić... :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

oczywiscie ze moze tylko powiedz sam czy to nie jest wqrwiajace ?

ps. a jak ktos mieszka na wsi i jest zima a jedyny kon ktory wozil wozem dzieci do pobliskiej miesciny zdechl na ostra odmiane szkorbutu spowodowana gabczastym zwyrodnieniem napletka ?
Odpowiedz

Anonymous napisał(a):oczywiscie ze moze tylko powiedz sam czy to nie jest wqrwiajace ?

Chyba sama... czyyżby mój nick pozostawiał jakieś niedomówienia w tej kwestii? Wink

Ja nie mam tego problemu, więc mnie to nie wqurwia, ale innych faktycznie moze wyprowadzać z równowagi... Question Problem tylko w tym, że o kłopotach ze stronka mówiło już parędziesiąt osób, a dalej nikt nie doszedł, co tak naprawde je powoduje.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

sorry za ten "sam " nie zastanawialem sie nad tym czy gadam z kobieta czy z facetem . poprostu widze ze odpowiada mi niebieska kukla ;]
ps. znam dziewczyne ktora przezywaja krzysiek wiec nie przywiazuje wagi do rodzaju nicka bo juz nie raz sie pomylilem.
Odpowiedz

Z tego wniosek, że przydałoby się wrzucić swoją fotkę w avatar Laughing
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

jak chcesz cos na to poradzic to zwykla fotka nie wystarczy bo i tak wszedzie wszystko jest napisane w rodzaju meskim. przy cytowaniu "Pandora napisal" zamiast "napisal-a"
w info "Pandora dolaczyl" zamiast "dolaczyl-a"

jestem facetem wiec mi to nie przeszkadza, ale teraz mam wymowke ze mnie wprowadzono w blad Laughing
Odpowiedz

Cholerna dyskryminacja... Laughing

No dobra, koniec OT.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz