• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

nie działa nic :-(

Jeśli kliknę na dział np.koszulki to niby się ładuje,ale zaraz pojawia się znowu strona główna tylko w dziale nowości ma inne artykuły... Co jest Crying or Very Sad Evil or Very Mad Question
Odpowiedz

taaaa to już jest stały problem odkąd zmienili wygląd strony. Dawno tu nie byłam właśnie z tego powodu, kiedy dzis tu weszłam, pomyslałm: może cos sie zmieniło.... a tu nic.... problem ze zwiedzaniem strony nadal JEST Evil or Very Mad .
Będę musiała poprzestać na tym jednym zakupie....No cóż tracą klientów.... Sad
Odpowiedz

NOW WLASNIE ZROBCIE Z TYM COS TO JEST DO BANI NIE MOZNA NIC KUPIC> KASE TRACICIE NOOO
Odpowiedz

Dziwne, że tak się dzieje tylko niektórym... Mnie na przykład wszystko działa bez zarzutu...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

sorr wszystkim że tak pisze ale kurwa mać wogule mi niedziała sklep rockmetalshop.pl sa tam tak zajebiste rzeczy ktire chciałbym nabyć a ja n ienmpge nic kupic co mam robic aby sklep, rockmetalshop.pl działał stale wraca na strone główna niemoge założyc swego koszyka ani sie zarejestrowac pomózcie bo to mnie juz wkurwia letko abo to juz niedziała mi pó roku pozdrawiam i ardzo prosze o pomoc na maila IronMaiden.Eddie.Death@poczta.fm pozdrawiam wszystkich Ozzy Wink
Odpowiedz

kurwa czy kiedys ktos mi pomoże to ju z trwa pół roku .Nic niedziała co mam robić pomocy wogule mi niedziała rockmetalshop.pl pozdrawiam i prosze po pomoc na maila mego IronMaiden.Eddie.Death@poczta.fm ozzy Laughing Crying or Very Sad Big Grin Mad
Odpowiedz

Zapewne wiele jest osób, które mają chęć do zakupu i fundusze...Lecz, niestety, ktoś nieźle spier.... stronkę i przynajmniej połowa potencjalnych klientów odpada. Brawo,oby więcej takich informatyków!!!
Buziaczki! Big Grin
Odpowiedz

moze zainstaluj inna przegladarke, taka mozille na przyklad
Odpowiedz

hmmm a mi wszystko dziala Surprised
wlasnie zamowilam kilka rzeczy i to bez zadnych problemow... Surprised
Odpowiedz

Oczywiście, używam Mozilli, oraz Explorera, w dodatku mam legalne Windowsy Big Grin Ale i tak stronka u mnie nie działa tak, jak powinna :?
Odpowiedz

Balthor napisał(a):moze zainstaluj inna przegladarke, taka mozille na przyklad

Nie, to nie jest sprawa przeglądarki. Mnie stronka działa bez zarzutu i w Explorerze, i w MSNie, i w Mozilli.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

no to CZEGO to sprawa?
Odpowiedz

A bo ja wiem...? Z adminem pogadaj...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Mi tam wszystko chodzi. Może macie za słabe kompy Big Grin kupcie nowe Laughing
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

MasterGrucha napisał(a):Mi tam wszystko chodzi. Może macie za słabe kompy Big Grin kupcie nowe Laughing
taaa, <lol>
Odpowiedz