nie działa nic :-( - Anonymous - 10-30-2004
Jeśli kliknę na dział np.koszulki to niby się ładuje,ale zaraz pojawia się znowu strona główna tylko w dziale nowości ma inne artykuły... Co jest
standart - Anonymous - 12-06-2004
taaaa to już jest stały problem odkąd zmienili wygląd strony. Dawno tu nie byłam właśnie z tego powodu, kiedy dzis tu weszłam, pomyslałm: może cos sie zmieniło.... a tu nic.... problem ze zwiedzaniem strony nadal JEST

.
Będę musiała poprzestać na tym jednym zakupie....No cóż tracą klientów....
- Anonymous - 12-08-2004
NOW WLASNIE ZROBCIE Z TYM COS TO JEST DO BANI NIE MOZNA NIC KUPIC> KASE TRACICIE NOOO
-
Pandora - 12-08-2004
Dziwne, że tak się dzieje tylko niektórym... Mnie na przykład wszystko działa bez zarzutu...
-
ozzyblacksabbath - 12-21-2004
sorr wszystkim że tak pisze ale kurwa mać wogule mi niedziała sklep rockmetalshop.pl sa tam tak zajebiste rzeczy ktire chciałbym nabyć a ja n ienmpge nic kupic co mam robic aby sklep, rockmetalshop.pl działał stale wraca na strone główna niemoge założyc swego koszyka ani sie zarejestrowac pomózcie bo to mnie juz wkurwia letko abo to juz niedziała mi pó roku pozdrawiam i ardzo prosze o pomoc na maila IronMaiden.Eddie.Death@poczta.fm pozdrawiam wszystkich Ozzy
-
ozzyblacksabbath - 12-22-2004
kurwa czy kiedys ktos mi pomoże to ju z trwa pół roku .Nic niedziała co mam robić pomocy wogule mi niedziała rockmetalshop.pl pozdrawiam i prosze po pomoc na maila mego IronMaiden.Eddie.Death@poczta.fm ozzy
No cóż... - Anonymous - 01-04-2005
Zapewne wiele jest osób, które mają chęć do zakupu i fundusze...Lecz, niestety, ktoś nieźle spier.... stronkę i przynajmniej połowa potencjalnych klientów odpada. Brawo,oby więcej takich informatyków!!!
Buziaczki!
-
Balthor - 01-04-2005
moze zainstaluj inna przegladarke, taka mozille na przyklad
- Anonymous - 01-04-2005
hmmm a mi wszystko dziala
wlasnie zamowilam kilka rzeczy i to bez zadnych problemow...
- Anonymous - 01-06-2005
Oczywiście, używam Mozilli, oraz Explorera, w dodatku mam legalne Windowsy

Ale i tak stronka u mnie nie działa tak, jak powinna :?
-
Pandora - 01-06-2005
Balthor napisał(a):moze zainstaluj inna przegladarke, taka mozille na przyklad
Nie, to nie jest sprawa przeglądarki. Mnie stronka działa bez zarzutu i w Explorerze, i w MSNie, i w Mozilli.
- Anonymous - 02-01-2005
no to CZEGO to sprawa?
-
Pandora - 02-01-2005
A bo ja wiem...? Z adminem pogadaj...
-
MasterGrucha - 02-13-2005
Mi tam wszystko chodzi. Może macie za słabe kompy

kupcie nowe
- Anonymous - 02-13-2005
MasterGrucha napisał(a):Mi tam wszystko chodzi. Może macie za słabe kompy
kupcie nowe