05-23-2005, 09:40 AM
na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
Scully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
Robson napisał(a):No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułówScully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?
hock: 
Scully napisał(a):Robson napisał(a):No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułówScully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?hock:

Scully napisał(a):Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.
(szkoda że nie ja wymyśliłem ten tekst, a J. Szurbrycht w ostatnim mysticu....)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Robson napisał(a):e tam, po ostatniej czystce to forum wraz z jego czosnkowymi użykownikami napełnia mnie nieopisanym wstrętem.Scully napisał(a):Robson napisał(a):No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułówScully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?hock:
No widzisz, ja nie z tych
raczej będzie się rzucał, że Cronos zgodził się na takie przedsięwzięcie
Robson napisał(a):Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat

nie oswieconego ale nigdy nie słyszalem Venoma ..... hmmma acz jestem bardzo ciekaw, i jestem otwarty na nowe zespoły od jakiej płyty rozpoczecie przygody z owym zespołem polecali by mi specjalisci ?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Robson napisał(a):Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...