• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HammerFall

na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
Odpowiedz

Scully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.

No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?

aXe Rose ---> Posłuchaj sobie kawałka z nowej płyty: Knights Of The 21st Century, "śpiewa" tam także wokalista Venoma Wink
Odpowiedz

Robson napisał(a):
Scully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.

No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułów Confusedhock: Laughing

Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.
Odpowiedz

Scully napisał(a):
Robson napisał(a):

No widzisz, ja nie z tych Wink

Scully napisał(a):Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.

Czemu? Może mu się spodoba Smile
Odpowiedz

Cronos pare lat temu spadł ze skałki... może się trochę potłukł? Laughing (szkoda że nie ja wymyśliłem ten tekst, a J. Szurbrycht w ostatnim mysticu....)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Robson napisał(a):
Scully napisał(a):
Robson napisał(a):

No widzisz, ja nie z tych Wink
e tam, po ostatniej czystce to forum wraz z jego czosnkowymi użykownikami napełnia mnie nieopisanym wstrętem.

A czy mu się spodoba? kto wie, ale nie liczyłabym na to Wink raczej będzie się rzucał, że Cronos zgodził się na takie przedsięwzięcie Wink
Odpowiedz

Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat Wink
Odpowiedz

Robson napisał(a):Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat Wink

ROTFL, nie bluźnij. :?

Posłuchaj Venom, zdejmij rozowe majteczki,rzuc chłopaka, stan sie mezczyzna. Surprised
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nie bede słuchał Venoma, nie nosze różowych majteczek, nie mam chłopaka, jestem mężczyzna Tongue

Każdy lubi to co lubi i nie powinniśmi tego krytykować Wink
Odpowiedz

mzoe uznacie mnie za Tongue nie oswieconego ale nigdy nie słyszalem Venoma ..... hmmma acz jestem bardzo ciekaw, i jestem otwarty na nowe zespoły od jakiej płyty rozpoczecie przygody z owym zespołem polecali by mi specjalisci ? Wink
Odpowiedz

pewnie od Black Metal - sam od tego zaczynałem i strasznie się wciągnąłem Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Wszystkie do "Eine kleine nachtmusik" włącznie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Welcome to Hell, jak sie nie spodoba, to zgłoś się do mnie, to cie wyleczeSmile
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Dzieki jak przesłucham to opisze wrazenia Laughing
Odpowiedz

Robson napisał(a):Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...

Twoja stara gej z lusterka.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.