- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Acrid napisał(a):Neth klamczuchu! Niedobry wujek,..
to sa desanty:
![[Obrazek: 11312967861938st.jpg]](http://img433.imageshack.us/img433/3603/11312967861938st.jpg)
ej... serio są jebitne. W sumie to nawet całkiem podobnie szyte jak stile. Sobie wyobrazam jak fajnei byłoby chodzić w nich po śniegu (tudzież po czyjejś mordzie) :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
aXe Rose napisał(a):Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..
może własnie o to chodziło, o to że nic się nie dzieje... (stoja w szafie, wyjdzie w nich sie pokazać itp)
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
z dnia na dzień coraz wygodniejsze

po zakupieniu wkładek i piętek problem obcierania znikł, a kilka stuków młotem zmiekszyło skóre na języku wiec problem ucisku języka znikł
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 686
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
chujowe te steele - jak dla mnie maja zbyt waska blache i beznadziejne przejscie od blachy do reszty buta do tego jeszcze blyszcza sie jak chvj - ja mam accordy i sa zajebiste z wygladu i calkiem wygodne, mocno trzymaja sie nogi (i nie obcieraja piet) i calkiem latwo sie zaklada
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
no wiesz dla mnie damy są ładniejsze od facetów i widze w nich wiecej piekna niz u meżczyzn, no ale skoro ty lubisz inaczej - twoja sprawa...