• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Glany Steel

Acrid napisał(a):Neth klamczuchu! Niedobry wujek,..

to sa desanty:

[Obrazek: 11312967861938st.jpg]
ej... serio są jebitne. W sumie to nawet całkiem podobnie szyte jak stile. Sobie wyobrazam jak fajnei byłoby chodzić w nich po śniegu (tudzież po czyjejś mordzie) :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

i takie swietne ślady zostawiaja Big Grin
a co do glanów z rms --> ceny są strrrasznie wygórowane! ja moje glany pod kolana ze steela kupiłam za 200 :!: zł! i jak dotąd nic się z nimi nie dzieje
fuck off and die
Odpowiedz

Delia $haddix napisał(a):i takie swietne ślady zostawiaja Big Grin
a co do glanów z rms --> ceny są strrrasznie wygórowane! ja moje glany pod kolana ze steela kupiłam za 200 :!: zł! i jak dotąd nic się z nimi nie dzieje
Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..
może własnie o to chodziło, o to że nic się nie dzieje... (stoja w szafie, wyjdzie w nich sie pokazać itp) Smile
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..

A chvj prawda, ja mam wojskowe booty z demobilu, kupione za... 80 zł już 4 rok, widziałem w nich dobrze ponad 100 koncertów, i nic im nie jest, moi znajomi kupujący martensy i inne takie za 450 zł na przykład muszą je praktycznie raz na max. 1,5 roku zmieniac. Jasne że takie glany dobrze wyglądają, ale nie są to najmocniejsze buty na świecie Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
a właśnie, ze byłam w nich np. na metal hammer festiwal i nic sie z nimi nie stało Surprised
fuck off and die
Odpowiedz

z dnia na dzień coraz wygodniejsze Big Grin po zakupieniu wkładek i piętek problem obcierania znikł, a kilka stuków młotem zmiekszyło skóre na języku wiec problem ucisku języka znikł Big Grin
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

chujowe te steele - jak dla mnie maja zbyt waska blache i beznadziejne przejscie od blachy do reszty buta do tego jeszcze blyszcza sie jak chvj - ja mam accordy i sa zajebiste z wygladu i calkiem wygodne, mocno trzymaja sie nogi (i nie obcieraja piet) i calkiem latwo sie zaklada
Odpowiedz

Rumian napisał(a):chujowe te steele - jak dla mnie maja zbyt waska blache i beznadziejne przejscie od blachy do reszty buta do tego jeszcze blyszcza sie jak chvj - ja mam accordy i sa zajebiste z wygladu i calkiem wygodne, mocno trzymaja sie nogi (i nie obcieraja piet) i calkiem latwo sie zaklada
Acordy to jedna z większych kup, jakie pojawiły się na rynku. Nie byłem w nich na żadnym koncercie a już się rozpadły - nie przeżyły obozu wędrownego, gdzie było trochę błota. Powód? Śrubki od dołu są wkręcone bezpośrednio w gumę i nic ich nie trzyma, średnio po 3 miesiącach zaczynają wypadać, pozostawiając dziury w podeszwach (przynajmniej moje takie były).

Dla porównania Steele mam już półtora roku; przeżyły niejedno ostre pogo + "zgilotynowanie" furtką z mojego płotu prosto w czubki (moje palce nawet tego nie poczuły).
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Też mam Steele ( raczej Stiile niewiem czym sie różni Stiil od Steela mam nadziejej ze niczym Confusedhock: ) mają rok ale przetrwały 2 koncert + festiwal im. Ryśka Riedla gdzie tażałem sie w nich w błocie a potem właziłem do prysznica , 2 wyprawy w góry w zimie i lecie. A za niedugo kolejny obóz i kolejna wypawa w góry Big Grin poczekamy, zobaczymy.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Rumian napisał(a):chujowe te steele - jak dla mnie maja zbyt waska blache i beznadziejne przejscie od blachy do reszty buta do tego jeszcze blyszcza sie jak chvj - ja mam accordy i sa zajebiste z wygladu i calkiem wygodne, mocno trzymaja sie nogi (i nie obcieraja piet) i calkiem latwo sie zaklada
Acordy to jedna z większych kup, jakie pojawiły się na rynku. Nie byłem w nich na żadnym koncercie a już się rozpadły - nie przeżyły obozu wędrownego, gdzie było trochę błota. Powód? Śrubki od dołu są wkręcone bezpośrednio w gumę i nic ich nie trzyma, średnio po 3 miesiącach zaczynają wypadać, pozostawiając dziury w podeszwach (przynajmniej moje takie były).

Dla porównania Steele mam już półtora roku; przeżyły niejedno ostre pogo + "zgilotynowanie" furtką z mojego płotu prosto w czubki (moje palce nawet tego nie poczuły).
tak dla sprostowania - chodzilo mi o wyglad a nie o wartosc jakosciowa - jakosciowo steele zdecydowanie przebijaja accordy
Odpowiedz

ah!! wczoraj zakupilam glaniki steela ;DBig Grin no coz są wygodne , fajny mają kolor (czarne przecierane z granatem) tylko denerwuje ta strasznie grubasna zelówa.. jestem dosc wysoka (175) i jeszcze jak mi przyjdzie takie dobre 4 cm to jestem wyzsza od chlopaków ;/ Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):ah!! wczoraj zakupilam glaniki steela ;DBig Grin no coz są wygodne , fajny mają kolor (czarne przecierane z granatem) tylko denerwuje ta strasznie grubasna zelówa.. jestem dosc wysoka (175) i jeszcze jak mi przyjdzie takie dobre 4 cm to jestem wyzsza od chlopaków ;/ Crying or Very Sad Crying or Very Sad

ojjj... to chyba dobrze heh... ze panujesz i dorównujesz płci brzydkiej Tongue poza tym 175+4=179cm to nie jest az tak duzo Smile do mnie brakuje jeszcze z jakąs dyszke heh Wink
Odpowiedz

^sam jesteś płeć brzydka, a w dodatku głupia Big Grin
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

no wiesz dla mnie damy są ładniejsze od facetów i widze w nich wiecej piekna niz u meżczyzn, no ale skoro ty lubisz inaczej - twoja sprawa...
Odpowiedz