- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Jeśli ktoś tego chce, choć czemuż to?
- Liczba postów:
- 62
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
NIENAWIDZĘ JAK MI SIĘ ROBI ZDJĘCIĄ, łacznie z rękoczynami, po prostu niecierpię, jak ktoś chce ze mna mieć zdjęcie- proszę bardzo, moim aparatem- zaakceptuje- dostanie odbitke. mam fobię na tym punkcie, mimo wszystko obiecałam 2 znajomym, że mogą mić zrobić 'sesję' (ehh po pierwsze to znajomi, a po drugie szukają kogo się da, bo raczej na sesje się nie nadaje). Ale lubię oglądać, komentować i dyskutować na temat zdjęć innych. Zawsze czuję się zaszczycona jak kumpel przynosi czy przesyła mi swoje zdjęcia, żebym napisała mu co o nich myslę, bo to dla niego ważne. Aż rosnę wtedy. Ale ogólnie lubię oceniać twórczość innych, w takim sensie, że lubie robić analizę, co jest ok, co można by zmienić, a jak coś jest bardzo dobre to jestem bardzo bardzo dumna. Więc jak ktoś coś tworzy (literatura, sztuka, film) zgłaszam się na recenzenta, jeżeli ktoś lubi dzielić się swoją twórczością i chce poznać opinie innych. [taka mała autoreklama

]
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
- Liczba postów:
- 257
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Nienawidzę jak ktoś mi robi zdjęcia , na których mam się uśmiechnąć i powiedzieć "czizzzz"....wychodzę jak daun

.....na takich znienacka to jeszcze czasem ujdzie....
Ale tak ogólnie nie lubię jak mi ktoś robi jakiekolwiek zdjęcia , więc od "fotografów" trzymam się z daleka
nie ufaj osobie którą okłamałeś
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
nie znosze jak ktos robi mi zdjecia, choc sam lubie je robic
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nie lubię, unikam aparatu, choć sama fotografuję. Precz z obiektywem...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.