Ankieta: Czy lubisz byc fotografowany/a?? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
TAK
0%
0
0%
NIE
0%
0
0%
Jest mi to obojetne
0%
0
0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy lubimy byc fotografowani??

uuu Wink to Ty całkiem ładna musisz być Smile
Odpowiedz

Jeśli ktoś tego chce, choć czemuż to?
Odpowiedz

Bardzo lubię Wink Strasznie mi się podobała na przykład wczorajsza dendrofilska sesja Wink
Odpowiedz

NIENAWIDZĘ JAK MI SIĘ ROBI ZDJĘCIĄ, łacznie z rękoczynami, po prostu niecierpię, jak ktoś chce ze mna mieć zdjęcie- proszę bardzo, moim aparatem- zaakceptuje- dostanie odbitke. mam fobię na tym punkcie, mimo wszystko obiecałam 2 znajomym, że mogą mić zrobić 'sesję' (ehh po pierwsze to znajomi, a po drugie szukają kogo się da, bo raczej na sesje się nie nadaje). Ale lubię oglądać, komentować i dyskutować na temat zdjęć innych. Zawsze czuję się zaszczycona jak kumpel przynosi czy przesyła mi swoje zdjęcia, żebym napisała mu co o nich myslę, bo to dla niego ważne. Aż rosnę wtedy. Ale ogólnie lubię oceniać twórczość innych, w takim sensie, że lubie robić analizę, co jest ok, co można by zmienić, a jak coś jest bardzo dobre to jestem bardzo bardzo dumna. Więc jak ktoś coś tworzy (literatura, sztuka, film) zgłaszam się na recenzenta, jeżeli ktoś lubi dzielić się swoją twórczością i chce poznać opinie innych. [taka mała autoreklama Big Grin]
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
Odpowiedz

a ja bardzo lubię robić zdjęcia innym, ale sama też lubię być fotografowana i samowyzwalaczem sobie pstrykać. No wiadomo, że nie na okrągło. Czasami...w sprzyjających okolicznościach przyrody... Angry
potem będzie pamiątka na starość, jak to wyglądałam za młodu...

A zdjęcia ustawiane? Czemu nie Smile Dobre zdjęcie ustawiane też ma smaczek, nie można zapominać że początki fotografii, kiedy jeszcze naświetlało się zdjęcie pół godziny a potem kilka minut to było nieruchome pozowanie. I pozowane fotki a fotki sytuacyjne to dwie różne dziedziny jak dla mnie.
Każda ma swoje zady i walety Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Nienawidzę jak ktoś mi robi zdjęcia , na których mam się uśmiechnąć i powiedzieć "czizzzz"....wychodzę jak daun Big Grin .....na takich znienacka to jeszcze czasem ujdzie....

Ale tak ogólnie nie lubię jak mi ktoś robi jakiekolwiek zdjęcia , więc od "fotografów" trzymam się z daleka Tongue
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

NIE!!!
Odpowiedz

Nie..
ludzie mówią, że ejstem fotogeniczna ale to ***** prawda Laughing
Przynajmniej ja tak sądzę... :?
My God is beautiful.
Odpowiedz

mi mowia ze jestem niefotogeniczny i maja racje Crying or Very Sad
up the irons!!!
Odpowiedz

nie znosze jak ktos robi mi zdjecia, choc sam lubie je robic Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Najlepiej to akty, byc i samemu fotografowac [Obrazek: icon_faja.gif] Chetna ktoras na sesje z Acridziem? Embarrassed Big Grin
Odpowiedz

Acrid możesz mi popozować w akcie do rysunku Big Grin Tychy niedaleko. Albo popozować na naszej pracowni...same laski rysują Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):Albo popozować na naszej pracowni...same laski rysują Big Grin
to ja też chce Embarrassed
Odpowiedz

Mi to obojetne,jak nie mam ochoty fotografowana to buj sie sprzeciwuc Big Grin ,najgorsi sa paparazzi Mad Laughing
Odpowiedz

Nie lubię, unikam aparatu, choć sama fotografuję. Precz z obiektywem...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz