• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

American idiot

Cesarzyk napisał(a):Ważne. Bo dział nazywa się Punk/Hardcore a nie pop/disco/hiphopolo.

wiem,ale mi chodzi chodzby o nu-metal,punk/pop,pop/rock...
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Cesarzyk napisał(a):Ważne. Bo dział nazywa się Punk/Hardcore a nie pop/disco/hiphopolo.

-.- - straznik moralnosci, obronca ucisnionych Tongue
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Po prostu martwię się że sa ludzie którzy pierdolą większe głupoty niż jeszcze dwa lata temu ja.
Odpowiedz

nie martw sie :? ,niech anarchia bedzie z taba,jak sie tak martwisz,ze ten dzial jest tylko o punku...zadowolony...przynajmniej na temat... Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

".......slubujemy nie pisac w dziale punk/hardcore o popie itp. itd....."
"slubujemy" Big Grin Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):".......slubujemy nie pisac w dziale punk/hardcore o popie itp. itd....."
"slubujemy" Big Grin Big Grin

To czemu jest tu topic o punk/popie,green day... Crying or Very Sad acha pisze o popie,cesarzyk mnie powiesi Laughing Mad
POMOCY!!! Question Big Grin ...
Odpowiedz

bardzo punkowy green day tak jak sum41 i good charlotte czy jak sie to tam pisze :/ hmm ludzie jak ktos szybko gra na gitarze i mowi ze gra punk to wcale nie znaczy ze taka jest prawda ..
Odpowiedz

O dżizas, znów się porobiło :?
Odpowiedz

Smile oj chyba znowu czarny owiec ze mnie :/
cale zycie na debecie
Odpowiedz

jak sluszalam raz na vivie good charlot jakies girl and boys,czy cos w tym stylu,to mi przypominalo dosco polo,a nie zaden punk,cuz sum14,good charlot i greenday,i blink 182 to amerykanski punk,czyli pop/g**no i tyle... Tongue
Odpowiedz

Powiedziala znawczyni muzyki, dla ktorej szczytem umiejetnosci jest zalosna ballada Nothing else matters zalosnych "gwiazdorow". Jak sie nie znasz na niczym oprocz 3 plyt metaliki to lepiej zamilcz. Oddasz wszystkim przysluge.
Odpowiedz

Mnie jakoś tornado o nazwie "Green Day" nigdy nie porwało i nie wyrzuciło na Kamczatke... :? Pozdrawiam

LCF.... "żałosna ballada" to jest twój mózg w sedesie - a raczej dogłos jego spłukiwania. Co jak co, ale porównując Nothing Else Matters Metallicy do Linkin Park... to ten ostatnio to kawałek kukurydzy w nosie krowy.... :? FUCK IT ! Laughing[/b]
"GÓWNO. Dowcip jest o tobie,
więc
się zabij."

MAGAZYN "MOC RZYGU"
Bez adresu
Bez redaktora
Bez cen za reklamy
Odpowiedz

Fuck it, tez lubie Eamona, gdyby tylko takim brzydkim pedalem nie byl Big Grin
Masz racje porownywanie Nothing.. do LP jest obraza, ale dla tego drugiego.
Odpowiedz

LCF napisał(a):Fuck it, tez lubie Eamona, gdyby tylko takim brzydkim pedalem nie byl Big Grin
Masz racje porownywanie Nothing.. do LP jest obraza, ale dla tego drugiego.

Wyszło szydło z worka... słuchaj sobie dalej swojego LP Big GrinBig Grin
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Dobra koniec zartow, musze zdementowac plotke jakobym sluchal Lp i byl jego milosnikiem, bo znowu sie jakies dzieciaki do mnie przypieprza ze sie na muzie nie znam (pozdro metalgirl). : Surprised
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.