- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Cesarzyk napisał(a):Ważne. Bo dział nazywa się Punk/Hardcore a nie pop/disco/hiphopolo.
wiem,ale mi chodzi chodzby o nu-metal,punk/pop,pop/rock...
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
Cesarzyk napisał(a):Ważne. Bo dział nazywa się Punk/Hardcore a nie pop/disco/hiphopolo.
-.- - straznik moralnosci, obronca ucisnionych
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 96
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Po prostu martwię się że sa ludzie którzy pierdolą większe głupoty niż jeszcze dwa lata temu ja.
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
nie martw sie :? ,niech anarchia bedzie z taba,jak sie tak martwisz,ze ten dzial jest tylko o punku...zadowolony...przynajmniej na temat...
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
".......slubujemy nie pisac w dziale punk/hardcore o popie itp. itd....."
"slubujemy"
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
bardzo punkowy green day tak jak sum41 i good charlotte czy jak sie to tam pisze :/ hmm ludzie jak ktos szybko gra na gitarze i mowi ze gra punk to wcale nie znaczy ze taka jest prawda ..
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
O dżizas, znów się porobiło :?
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
jak sluszalam raz na vivie good charlot jakies girl and boys,czy cos w tym stylu,to mi przypominalo dosco polo,a nie zaden punk,cuz sum14,good charlot i greenday,i blink 182 to amerykanski punk,czyli pop/g**no i tyle...
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Powiedziala znawczyni muzyki, dla ktorej szczytem umiejetnosci jest zalosna ballada Nothing else matters zalosnych "gwiazdorow". Jak sie nie znasz na niczym oprocz 3 plyt metaliki to lepiej zamilcz. Oddasz wszystkim przysluge.
- Liczba postów:
- 11
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Mnie jakoś tornado o nazwie "Green Day" nigdy nie porwało i nie wyrzuciło na Kamczatke... :? Pozdrawiam
LCF.... "żałosna ballada" to jest twój mózg w sedesie - a raczej dogłos jego spłukiwania. Co jak co, ale porównując Nothing Else Matters Metallicy do Linkin Park... to ten ostatnio to kawałek kukurydzy w nosie krowy.... :?
FUCK IT ! 
[/b]
"GÓWNO. Dowcip jest o tobie,
więc
się zabij."
MAGAZYN "MOC RZYGU"
Bez adresu
Bez redaktora
Bez cen za reklamy