• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

wysłane?

Złożyłem zamówienie w piątek [za około 400zł] i zazwyczaj dostawałem potwierdzenie ze paczka w drodze, ale tym razem nie. Mam nadzieje ze została wysłana. Wciaz wysylacie te potwierdzenia?
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Wysylaja.. Przynajmniej wysylali 2 dni temu..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Wysyłają nadal. Dzisiaj otrzymałem takie =)
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

szkoda że ja nie a zamówienie wysłałem w piątek.
Edit: a nie już okey. kliknalem w "status transakcji" i tam jest wysłane. poprostu maila niedostałem.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

to dziwne bo mi nie wysłali takiego potwierdzenia Neutral
Odpowiedz

mam też ten problem...mam nadzieję ze dojdzie.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Mi wszystko pięknie dochodzi;]
Ale ostatnio się wkurzyłam bo zapłaciłam ponad 2 zł więcej, wrrr.
My God is beautiful.
Odpowiedz

Procesuj sie.. Ja bym podal ich do sadu..

Smile
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

No jasne;]
Wiesz, co za te 2 zł mogłam kupić?!
NaszywkęTongue
My God is beautiful.
Odpowiedz

Hi,
tak jak napisalem na priva wszelkie reklamacja tego typu prosze zglaszac na adres mailowy reklamacje@rockmetalshop.pl lub tel. 46 8326129.
Odpowiedz

kurde wczoraj rano (poniedzialek) zlozylem zamowienie i do teraz w statusie wysylania jest podane ze jeszcze niewyslana :? jade za granice za pare dni i bedzie kicz... zawsze dochodzily w max 2 dni Evil or Very Mad
Ból, zaś misterny miał oczęta brwiste,
Pogrążyły się w ciszy i nią pierwsze stały.
Akt brzemię pokorne naznaczał poklaskiem,
Chwaląc trwogi Siewcę, skrwawionego żalem
Odpowiedz

Taaa...ja wysłałam zamówienie już ponad tydzień temu i nie wiem kiedy w końcu się doczekam Evil or Very Mad
Odpowiedz

Rozplacz sie jeszcze.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Posłuchaj panie Szyszak-napisałam post jak najbardziej adekwatny do tematu i nie rozumiem Twojej uszczypliwej(szkoda,że nie trafnej) uwagi. Jeśli coś Ci się nie podoba to się najlepiej nie wypowiadaj,bo to Ty robisz z siebie kretyna,nie ja. To tyle.
Najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie.
Odpowiedz

Zu ma niestety racje Tongue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.