• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Workshirt spirala ...

Aż zrobiłem profil na forum żeby się dowiedzieć czy będą jeszcze workshirty do wyboru z tej firmy?Zwłaszcza chodzi o Soul Reapera bo przypadł mi do gustu Laughing .Następna sprawa to czy te rozmiary są akurat takie na jakie wyglądają bo nie chcę się czuć w tym jak fasolka Crying or Very Sad bo mały nie jestem Big Grin ave all
Odpowiedz

ile masz wzrostu ?
Odpowiedz

około 1.87 Tongue ale chodzi tesh o klatę czy nie będę jak w kaftanie Big Grin
Odpowiedz

jak ok 187 to xl w zupełnosci Ci styknie, no chyba ze lubisz luzne długie ciuchy to 2xL, ale work shirt ma byc raczej dopasowany do ciała wiec ten racxzej odpada, a w klacie napewno nie jestes szerszy niz wyzszy wiec xl powienien pasować Wink
Odpowiedz

dzięki za info , mam nadzieję że się pojawią bo narazie z wyborem to lipton panie jak cholera
Odpowiedz

Podpisuje się pod petycją. Też jakiś czas temu o tym pisałem, ale mój post pozostał bez odpowiedzi.
Odpowiedz

zaczekam jeszcze ale czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czy będą jeszcze workshirty spirala? bo jak widzę to są 3 tylko Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.