• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiocha

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ja bym przyszła w glanach. Albo innych butach. Też różnica [no chyba że bierzemy pod uwagę skrajności]. Jeżeli H8ful lubi adidasy, nie zabraniajmy mu ich nosić, jego sprawa i o nim będzie sie mówiło jak sie bedzie... A nam co do tego? Nikt sie nie czepia i już. Tylko po co sie kłócić....
Lojoj to ja sie boje czesto biegam w glanach ale zdarza mi sie tez rownie czesto biegac w kapciach czerwonych typu convers miejski :p jak sie bedzie o mnie mowilo ?
co gorsza w wakacje biegam w trampkach badz sandalach ... Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

No i dobrze, ja też zakładam różne buty. I jest OK, nie trzeba nikogo na siłe przekonywać. Zresztą, nie słuchajcie mnie nawet...
Wink
Odpowiedz

Ja tu czegos kurwa nierozumiem :? Nosić adidasy to według was wiocha??Kurwa dziwne bo wielu metali w lato pocina w czarnych adidasach.Ale nie wy wolicie popierdalać w czarnych trampeczkach za 15 zł po których zdjęciu ptaki spadaja z drzew naokoło.wytłumaczcie mi dlatego to wstyd dla wielkiego metalowca pokazać się w adidasach bo nie moge tego swoim wąskim umysłem pojąc...
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):Ja tu czegos kurwa nierozumiem :? Nosić adidasy to według was wiocha??Kurwa dziwne bo wielu metali w lato pocina w czarnych adidasach.Ale nie wy wolicie popierdalać w czarnych trampeczkach za 15 zł po których zdjęciu ptaki spadaja z drzew naokoło.wytłumaczcie mi dlatego to wstyd dla wielkiego metalowca pokazać się w adidasach bo nie moge tego swoim wąskim umysłem pojąc...

Przeczytaj dokładniej wcześniejsze posty, to będziesz mógł :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Ja nosze adidasy. A glanow nie mam. Sad Czy to oznacza, ze jestem jakas "gorsza" ?
Odpowiedz

White Rabbit napisał(a):Ja nosze adidasy. A glanow nie mam. Sad Czy to oznacza, ze jestem jakas "gorsza" ?
Ludzie nie popadajcie w jakieś skrajności bo to sie zaczyna robić żenujące. Evil or Very Mad Sam czasami pomykam w czarnych reebokach Surprised Ale 3/4 roku w glanach :]
Odpowiedz

Pandora no przeczytałem i wynika z wypowiedzi niektórych (zreszta nie tylko w tym topicu ve. "Glany")
że w adidasach chodzą dresy i dla metala to wstyd Surprised
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

no no a tak naprawde to to forum sie nazywa : dres jest de best Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Cytat:że w adidasach chodzą dresy i dla metala to wstyd

Znam wiare która przewaznie chodzi w adidaskach i to białych, a słuchają oni starego heavy metalu.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Teledysk mandaryny i moja szkola
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Kurwa, takiego lola to jeszcze nie widziałem...

Na codzień się chyba nie chodzi w garniaku, nie?? A glany są jedną z najpraktyczniejszych części garderoby... Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Co do wiochy:
Komplement h8ful'a do mind.in.a.box "Fajna dupa z ciebie" :?
Udowodniłes swoją skrajną głupote już dostatecznie Laughing
Odpowiedz

Tomash napisał(a):No bo w latach 80-tych wszyscy metale chodzili w białych adasiach, taka smutna prawda Big Grin

http://overkill.superhost.pl/galeria/band/band20.jpg
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

mój wychowawca zakłada trampki do garnituru i co z tego? Tongue
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Kalin napisał(a):Sam czasami pomykam w czarnych reebokach Surprised
Buehehe, a ja mam granatowe Wink
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.