09-20-2006, 01:55 PM
Mnie się wydaje,że tym razem to nie będzie miecz..
Książę 2 napisał(a):jak "słupek narożny" to pewnie jakis topór. ALbo sam Mjolnir od razuMoże i masz rację,ale w takim razie teraz to chyba Jałokim skleci naprawdę supertrvwypaswchujmadafaka mieczora..albo inną białawą brońkę.
Książę 2 napisał(a):Jeszcze trochę i zostaniesz tru producentem mieczy. Zaopatrzysz wreszcie wszystkich mamowarów forum w oręż godny ich srogości.
Nie próbowałem szczęścia poraz trzeci.. 
Jak tylko rzuciłem plany w pizdu i w geście przygnębienia opuściłem głowę, to na przeciwno mnie, gdzieś wychylony zza stolika ukazał mi sie inny profil... Se pomyślałem jak mogłem na to nie wpaść?!
Profil ów to był taki drobniuteńki ceownik, osłonka na popychacze do aluminiowych okien uchylnych. Uciąłem odpowiednio długie kawałki, powyginałem je zdeczka, mocno pochlastałem, nawierciłem otwory, wyłożyłem uszczelką coby palce znadywały w nich ostoje miękkości i tak osto miałem już osłonki na poszczególne paliczki... Osłonę dłoni znalazłem idąc do klopa. Lezał se przy ścianie taki cienki stalowy ceownik, który kiedys był zawieszony pod sufitem starej hali produkcyjnej i utrzymywał na sobie styropianowe ocieplenie... Kilka cieć nożycami do metalu, blacharka kombinerkami, otwory na późniejsze mocowania, pare bonusów na piąstkach i WŁALA!
), ale i pneumatyczną wkrentarkę i wiertarkę, szlifierke kontową i stołową, nożyce do metalu oraz praske do wycinania otworów na okapniki
![[Obrazek: love.gif]](http://www.digart.pl/emotikony/love.gif)