• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a ja moge zostac?

masz nos jak klamka od zakrystii wiec spierdalaj
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

kurwa bo zaraz tu wrzuce twoje zdjecie ze studniowki, to na ktorym wszystko ci zwisa i powiewa
Odpowiedz

Tak a propo -> http://www.conservativepunk.net/forum/vi...7586#57586 ;)
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa bo zaraz tu wrzuce twoje zdjecie ze studniowki, to na ktorym wszystko ci zwisa i powiewa

takimi tekstami nie sprawisz ze bedziesz znowu mile widziany w domu rodziny T =;
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

KVLTH KVLTHVV można już ściągnąć jako mp3 w jakości całkiem kill:
http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=176223
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa bo zaraz tu wrzuce twoje zdjecie ze studniowki, to na ktorym wszystko ci zwisa i powiewa

takimi tekstami nie sprawisz ze bedziesz znowu mile widziany w domu rodziny T =;

Piotrowicz napisał(a):n1 cpon
Odpowiedz

Shema Israel Adonai Elohenu Adonai Ehad
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

shalom!
Odpowiedz

Z jakiego filmu jest ten ost Warrahy 'Dziedzictwo...'? Bo szukałem na necie i nie znalazłem.

Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

wunderwaffe napisał(a):Z jakiego filmu jest ten ost Warrahy 'Dziedzictwo...'? Bo szukałem na necie i nie znalazłem.

Laughing Laughing Laughing

oczywiście z filmu "Król Conan: Korona z Żelaza"
Odpowiedz

Conan był słowiańskim królem
Odpowiedz

Conan był Królem i wodzem wielu plemion. Ruchał też czarnoskórą przodkinię twojej starej w dżunglach południowej Stygii.
Odpowiedz

no nie wierżę, że ominąłem ten post na tak długo.
KelThuz napisał(a):Conan był Królem i wodzem wielu plemion. Ruchał też czarnoskórą przodkinię twojej starej w dżunglach południowej Stygii.
ZAjebiscie! Jestem potomkiem Conana!
Przynajmniej nikt w mojej linii nie był sługą żydowskiego nomada (Szalom bracia!), jak całe pokolenia twoich pradziadów
Odpowiedz

od kiedy aryjscy władcy hiperborejskich stepów, moi bezpośredni przodkowie, mają coś z żyda? jest raczej na odwrót.
Odpowiedz

czyli Żydzi mają coś z władcow hiperborejskich stepow, twoich bezpośrednich przodków?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.