• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

URGH! ARGH!

URGH i ARGH w mym dialekcie oznacza...:
Dobra co bede owijal w bawelne... Chce zakupic sobie glany, a w tym skupisku smieci jakim jest Internet znalazlem wiele ofert i nie wiem na co by tu sie zdecydowac... Wiec kieruje sie do Was z prozba, abyscie doradzili mi w wyborze... Zalerzy mi na butach wytrzymalych i w miare wygodnych... Znalazlem sobie takie oto 3 pary:
http://www.glany.pl/go/_info/reviews.php...tem=4#menu
http://www.glany.pl/go/_info/?id=339
http://rockmetal.win.pl/go/_info/?id=11300

Ktore radzicie kupic? Moze macie jakies inne propozycje? Wszelkie sugestie i rady mile widziane
Odpowiedz

Ja mam HD901,ale słyszałem,że revengery tez dobre.A i lepej kup w sklepie a nie przez net.
Odpowiedz

Fajnie, ale mogbys napisac cos wiecej? Ile je masz, jak sie trzymaja? Smile Kupic to bym kupil w sklepie, tyle ze najblizszy pewnie bedzie gdzies w lodzi (100 km od mojej miesciny...) i nie mam za duzej orientacji gdzie moge znalezc taki sklep...
Odpowiedz

No moje pierwsze HD po półtorej roku już są troche zjechane,ale to rpzez to,ze nie dbałem o nie zbytnio,w każdym razie,dobrze konserwowane hdki wytrzymają 2latka na lajcie.
Odpowiedz

Zachrzaniaj na Piotrkowską 76 po Hd.Kiedyś tam kupowałam,sklep jest do dziś.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

1)Nie kupuje się butów w necie !
2)Jak już będziesz w Łodzi na Piotrkowskiej, to nie pomyl 76 z 56, bo... Surprised
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):No moje pierwsze HD po półtorej roku już są troche zjechane,ale to rpzez to,ze nie dbałem o nie zbytnio,w każdym razie,dobrze konserwowane hdki wytrzymają 2latka na lajcie.
Stary, ja w moich śmigam już piąty rok Laughing Co prawda dziurawe są trochę i poobdzierane, ale dają radę Wink No i podeszwa raz mi na koncercie odleciała ... Hadeki to jak dla mnie najfajniejsze glany.
Odpowiedz

No odrazu lepiej Smile ... W takim razie w najblizszym czasie wybiore sie do lodzi i zajrze pod numer 76 na piotrkowskiej. Jak znacie jakies inne sklepy z glanami w lodzi to napiszcie Smile Aha pod 56 tez zajrze Laughing
Odpowiedz

Nie zaglądaj :!: To dla Twojego dobra :!: :!: :!:

Odpowiedz

To co tam jest ? Big Grin
Odpowiedz

No nie dopytuj się, bo ktoś zaraz się czepi, że mu robię antyreklamę Surprised

Odpowiedz

Po grzyba komu glany ? W lato w nich za ciepło ,w zime za zimno. Jak dla mnie maksymalnie kijowe buty. Do tego ciężkie i dość drogie i często nie warte swojej ceny i się szybko rozpieprzają. A jak chcecie mieć buty do survuvalu czy cuś to do army shopu zachrzaniać desanty kupić.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Cytat:Po grzyba komu glany ? W lato w nich za ciepło ,w zime za zimno. Jak dla mnie maksymalnie kijowe buty
Ale sa za to trve, krieg i necro Laughing

A tak na serio to zarzućcie mi adresy sklepów w Łodzi w których moge zakupic glany bo ciągle sie nie zdecydowałem jakie wybrać... Poprzymierzam pooglądam z bliska, ewentualnie pomacam Laughing ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Po grzyba komu glany ? W lato w nich za ciepło ,w zime za zimno. Jak dla mnie maksymalnie kijowe buty.
A sam to nie nosiłeś swoich "śniegobiegów" ? Surprised

Odpowiedz

Więc tak... założyłbym nowy temat, kolejny który zaśmiecałby nasze wsapaniałe niezaśmiecone forum Tongue ale nie! Posatanowiłem wykazać się resztkami patriotyzmu forumowego i zadać to pytanie tutaj... Wybieram się do Łodzi i chciałem zwiedzić jakieś sklepy z odzieżą wojskową tudzież sklepy z koszulkami i naszywkami, czy cóś... Jak wiecie dajcie znać, bo w sumie to ja jutro jade...
bu...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.