• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uprawiasz sport?

[Obrazek: 20071018.jpg]
Pobrane z Bug City
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Basen, jazda na rowerze (FR), pakuje w domu ;P
Chciałem na krav mage pójść ale kasy szkoda mi wydać... moze w przyszłym roku Wink
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

strzelectwo sportowe, czasem czarnoprochówki.
bla bla bla mr Freeman
Odpowiedz

Rene jak zwykle trafila w moj gust, jezeli chodzi o uprawiane sporty ;P
Odpowiedz

od wczoraj uprawiam może nie sport, a pewną formę turystyki - krajoznawcze wycieczki środkami komunikacji KZK Gop, bardzo czasochłonne zajęcie, ale jakie pouczające :!: Jak ktoś będzie na sląsku polecam tramwaj nr. 9 na trasie Bytom - Chorzów
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

A ja trenuję picie piwa.
Odpowiedz

A ja smokin' 'n' drinkin'. Czasem opcjonalnie drinkin' 'n' smokin' Tongue
Odpowiedz

Brat kupił sobie laeczke to sobie zaczne cwiczyc chyba :].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Brat kupił sobie laleczke to sobie zaczne cwiczyc chyba :].

[Obrazek: drapanie.gif]
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
Sobota napisał(a):Brat kupił sobie laleczke to sobie zaczne cwiczyc chyba :].

[Obrazek: drapanie.gif]
[Obrazek: garfield12.gif]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Jak ktoś będzie na sląsku polecam tramwaj nr. 9 na trasie Bytom - Chorzów
Osobom uwielbiającym sporty ekstremalne polecamy wysiadkę na przystanku Chebzie - Pętla - najlepiej w środku nocy.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

nie, inne przystanki na Rudzie(Kochłowice, Godula) są jeszcze bardziej true z tego co widziałem Laughing )
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

No, jeszcze ewentualnie mozna dorzucić dzielnice Zabrza - Biskupice. Linia tramwajowa nr 5 relacji Bytom - Zabrze. Tylko dla nawiększych twardzieli.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

5ką też wczoraj jeździłem Laughing
Odpowiedz

NIemiłe wspomnienia? Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.