• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony głos damski

najpierw umyj dupe...

a tak w ogóle to co cie tak bawi ?
Odpowiedz

kapele goth metalowe
Odpowiedz

Uwielbiam damskie wokale, więc lista będzie dosyć długa:

- Kim Gordon - kocham ją, kocham! ;D Mimo, że biorąc pod uwagę wiek pewnie mogłaby być moją matką.
- PJ Harvey - za to w jaki sposób śpiewa na "Dry" mógłbym jej postawić pomnik. Dosyć podobnie śpiewała też wokalistka Sleater-Kinney.
- Lisa Gerrard - czy to w Dead Can Dance, czy solo - zawsze śpiewa doskonale.
- Joanna Newsom - gwiazdka amerykańskiej sceny freak-folkowej, dziecięcy, niewinny, ujmujący głos, zastanawiam się czy jakikolwiek facet jest w stanie się jej oprzeć.
- Sierra i Bianca Casady, czyli siostry tworzące duet CocoRosie - jedna mająca za sobą przeszłość operową, druga z głosem kilkunastoletniej dziewczynki.
- Henriette Sennenvaldt (Under Byen) - haha, nie wiem dlaczego balzac o niej zapomniał ;p.
- Bjork - oczywiste.
Odpowiedz

Moja przygoda z damskimi wokalami ogranicza się do Marty Jakubskiej...
Odpowiedz

Masza "Scream" Arichipowa (:
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Henriette Sennenvaldt (Under Byen) - haha, nie wiem dlaczego balzac o niej zapomniał ;p.
Embarrassed
o nie, kurwa, jak mogłem o niej zapomnieć. jednak mam nadzieje, że moja ukochana mi wybaczy, wszak ja jej wybaczam brak odpowiedzi na miliony listów ode mnie Surprised

za dużo piłem więc nie słuchałem tego anioła, dziś robie przerwe i pewnie posłucham jej Wink

Wporzo jeszcze jest basistka Pixies - Kim Deal się chyba nazywa.
Odpowiedz

SHAKIRA!!! co za tyłeczek Big Grin
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

TAK
Odpowiedz

Tatiana Okupnik
UHAHAHHAHAHHAA wygrałem!
Odpowiedz

jesli chodzi o dupy to

doda > tatiana
Odpowiedz

Cyce:
Ewa Sonnet > Doda > Tatiana
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Angela Gossow i Tarija Turnen ^^ 2 najlepsze ;D
[Obrazek: usergifjn3.gif]
Odpowiedz

Ale co? cyce czy dupa?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Skoro tak rozmawiamy, to ona:

jeden
dwa
trzy
cztery

ma najładniejszy głos jaki dzisiaj widziałem, i nie interesuje mnie czy umie śpiewać czy nie.
Odpowiedz

Cudo. I śpiew już nieważny Big Grin
Odpowiedz