09-22-2006, 09:16 PM
wolę marzyć o czymś, co jest trudniejsze do osiągnięcia niż posiadanie faceta
Tak, jestem Scully
Cytat:wolę marzyć o czymś, co jest trudniejsze do osiągnięcia niż posiadanie facetaPosiadanie przystojnego faceta?
Książę 2 napisał(a):e, chyba inteligentnegoCytat:wolę marzyć o czymś, co jest trudniejsze do osiągnięcia niż posiadanie facetaPosiadanie przystojnego faceta?
Valhalla napisał(a):Książę 2 napisał(a):e, chyba inteligentnegoCytat:wolę marzyć o czymś, co jest trudniejsze do osiągnięcia niż posiadanie facetaPosiadanie przystojnego faceta?
Hethell napisał(a):Karola, wiesz przeciez, ze CUDA sie nie zdarzajaValhalla napisał(a):Książę 2 napisał(a):e, chyba inteligentnegoCytat:wolę marzyć o czymś, co jest trudniejsze do osiągnięcia niż posiadanie facetaPosiadanie przystojnego faceta?
inteligentnego i przystojnego
On ma wiedze z takich dziedzin, z ktorych ja nigdy nie bede miec. I na odwrot. Nie zmusisz mnie azebym sie interesowala mechatronika itp
I nie, on nie jest przystojny.. on jest sliczny
Książę 2 napisał(a):Ktos kto ma dlugie blond loczki i niebieskie oczka moze byc tylko slicznyValhalla napisał(a):on jest slicznyTo współczuję.
inny wyraz nie pasuje
Valhalla napisał(a):Ktos kto ma dlugie blond loczki i niebieskie oczka moze byc tylko slicznyDzięki kochana :*inny wyraz nie pasuje
Łukasz jest męski