• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tatuaże & piercing

e chyba nie, bo u cyganow byl wtedy dzielnicowy, i to on wezwal policje.. Evil or Very Mad
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Się zobaczy(niechcący usunąłem swojego posta, jak ktoś nie wie o co chodzi Smile) Swoją drogą nie wiedziałem że za pobicie jest aż tyle... ale dla mnie to dobra wiadomość bo jak się znajdzie tych kilku pierdzielonych drechów przez których mam teraz złamany nos Mad ...a nieważne Tongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

to nie za pobicie, to za przesladowanie na tle rasowym... :?
Odpowiedz

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2920571.html

I akysz mi stad, bo to nie o tym temat ;>
Odpowiedz

ale ja bym chciala cos jeszcze powiedziec Surprised
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):ale ja bym chciala cos jeszcze powiedziec :o

[Obrazek: mod.gif]

No chyba, ze chcesz napisac cos zwiazanego z TEMATEM. Ech ;)

http://www.miki.hg.pl/img/wpe61.jpg

Hehe ;)
Odpowiedz

Ciebie sie nie boje, bo mam na Ciebie haka Big Grin
Tak co do tematu, kto mi teraz tatuaz zrobi jak mi Mirka zabrali? ZA DARMO? Crying or Very Sad
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
Valhalla napisał(a):ale ja bym chciala cos jeszcze powiedziec Surprised

[Obrazek: mod.gif]

No chyba, ze chcesz napisac cos zwiazanego z TEMATEM. Ech Wink

http://www.miki.hg.pl/img/wpe61.jpg

Hehe Wink

Weź odpowiedz na pytanie w quizie bo te cieniasy zas nie wiedzą Laughing

W TEMACIE: W Chorzowie jest niezłe studio: http://www.tattoo.fr.pl/nt1.htm :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):na temet modyfikacji ciala polecam artykuly Dariusza Misiuny do sciagniecia na stronie wydawnictwa Okultura.

http://www.okultura.pl/texts.htm

I - "Dziura w głowie, czyli szybka droga do oświecenia"
II - "Raj bez jaj, piekło bez łechtaczek, czyli sex sucks"
III - "Szpetne jest piękne, czyli o miłosci bez członków"
IV - "Niewolnicy ciała, ciało zniewolone"
V - "Archaiczne techniki osiągania ekstazy"

czytalam swego czasu calkiem fajne najlepsze bylo o partii poitycznej z haslem ''trepanacja dla kazdego'' Laughing

z co do modyfikacji ciale z tej stronki to niektorym bym sie sama poddala.zasnaczam ze niekotym bo wiekszosci osob z fotografii tam zamieszczonych sie ewidentnie za bardzo nudzi.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

A wracając do tematu to ja mam po dwa kolczyki w lewym i w prawym uchu i małą kuleczkę w prawym płatku nosowym. Planuje sobie zrobić jeszcze jedną, a może nawet dwie dziurki w uchu, ale trzeba poczekać na finanse ;].

Pozdrawiam
"- OH MY GOD!
- Okay, so I panicked a little. I can fix this, don’t worry.
- YOU CUT OFF HIS HEAD!
- Details, details..."
Odpowiedz

Kanibal napisał(a):A wracając do tematu to ja mam po dwa kolczyki w lewym i w prawym uchu i małą kuleczkę w prawym płatku nosowym. Planuje sobie zrobić jeszcze jedną, a może nawet dwie dziurki w uchu, ale trzeba poczekać na finanse ;].

Pozdrawiam
finanse? igła kosztuje malutko, okolo 1zł, kolczyki 9zł kuleczki, 10-15 kółeczka... no i umowa z koleżanką... darmowe przekłucie i już :] bo wode utlenioną powinien mieć każdy w domciu Smile

podliczając tak + piwo dla koleżanki/kolegi wychodzi najwięcej=20zł (burżujskie piwo ^^)
Odpowiedz

Big Grin Laughing Lepsza igła- 5zł, najtańsza microkulka o wymiarze 3mm- 7zł (tylko potrzebny do niej jest jeszcze pręcik), spirytus (do użytku zewnętrznego)=1,85zł, woda utleniona 3%(do płukania buzi)=1zł
Balthor napisał(a):
Kanibal napisał(a):A wracając do tematu to ja mam po dwa kolczyki w lewym i w prawym uchu i małą kuleczkę w prawym płatku nosowym. Planuje sobie zrobić jeszcze jedną, a może nawet dwie dziurki w uchu, ale trzeba poczekać na finanse ;].

Pozdrawiam
finanse? igła kosztuje malutko, okolo 1zł, kolczyki 9zł kuleczki, 10-15 kółeczka... no i umowa z koleżanką... darmowe przekłucie i już :] bo wode utlenioną powinien mieć każdy w domciu Smile

podliczając tak + piwo dla koleżanki/kolegi wychodzi najwięcej=20zł (burżujskie piwo ^^)
Odpowiedz

ale zacznijmy od tego, ze nie rozmawiamy o kolczykach w jezyku tylko w tym przypadku w uchu.. i to 2.. wiec nie rozumiem tego " Laughing " a wręcz mnie to wkurwiło... czytaj ze zrozumieniem... kredeczko Tongue (i nie jest to złośliwe Tongue )
Odpowiedz

Ale zacznijmy od tego, że nie rozmawiamy tylko o kolcach na języku, bo wodę utlenioną 3% popija się, a następnie spluva przy przebiciach na wargach albo w pobliżu... czyli w każdym przypadku, gdy kolczyk mamy z jednej strony w ustach...Aaaa fucktycznie to o uszach było..sorry Tongue
Odpowiedz

mi sie ostatnio wlaczyla schiza na kolczyk gdzies
w brwi/jezyku/pepku
ale zanim uzbieram kase to mi przejdzie
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.