06-16-2007, 03:38 PM
a moze, nie znam sie
w kazdym badz razie sobie nie przewiduje robic
w kazdym badz razie sobie nie przewiduje robic
Zoltan napisał(a):Ja też. Zostawmy to dresiwom i ogólnie ludziom z kompleksami.czyli ja co: mam kompleksy, czy jestem dresiwem?
Książe napisał(a):NIE MA czegoś takiego jak tatuaż tymczasowy.[/qoute]Hmm osobiście cię nie znam. No offence, nie przepadam za tatutażami. Zazwyczaj jak ktoś jebnie se tatuaż to są to jakieś chujowe szramy chwastu najlepiej na całe ciało. O takich ludziach to chyba nic dobrego nie da sie powiedziec. Jeśli ty masz jakiś wymyślny tatuaż i to nie po to żeby być elo, ale dla tego że to forma jakiegoś wyrazu, sztuki, no to stanowisz wyjątek od kompleksiarzy i dresów.
JEST. Nie styknąłeś się z tym, pewnie mało ludzi to robi, więc mogłeś o tym nie słyszeć. No nie wiem czy to się nazywa tatuaż tymczasowy, równie dobrze może się nazywać rum pa ra rum.
[quote="Książe"]czyli ja co: mam kompleksy, czy jestem dresiwem
Jeszcze wkurwiają mnie te palanty, którzy są czymś w rodzaju syntezy drecha i grzecznego chłopca. Ubierają się na biało (często koszulka i spodenki), łysa glaca i białe bejsbolówki + mentalność dresa. Często tacy łażą na technodysko.
Cytat:łysych pał w błyszczących bejcach z exportuNie działa rozłącznie
hock:
Zoltan napisał(a):Może to dlatego, że nie masz z nimi do czynienia na codzień.hahahaha,no nie całkiem

Zoltan napisał(a):Może znasz akurat takich, z którymi da się współżyć

Zoltan napisał(a):Gadka opiera się tylko na kurwie i lanserceOj człowieku zdziwiłbyś się na jakie tematy można z nimi gadać

Zoltan napisał(a):JEST. Nie styknąłeś się z tym, pewnie mało ludzi to robi, więc mogłeś o tym nie słyszeć. No nie wiem czy to się nazywa tatuaż tymczasowy, równie dobrze może się nazywać rum pa ra rum.Nie masz ZIELONEGO pojecia o czym mówisz stary. Ja akurat o temacie mam niejakie pojęcie, i powtarzam, że tatuaż tymczasowy to plota, którą od jakichś sześciu lat powtarzają sobie ludzie nie mający z dziedziną styczności. Podejrzewam ze mówisz o hennie, bo nierzadko salony kosmetyczne reklamuja tę usługę w ten sposób, ale do tatuażu jej daleko.