• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tatuaże & piercing

BUHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
i to z ciebie kisiel
Odpowiedz

A ja sie szykuje na cleavage'a

http://www.tribalectic.com/Gallery/more%20cleavage.jpg

Big Grin
Odpowiedz

Pomyśl o swoim mężczyźnie tudzież koledze. Ja bym się nie chciał o coś takiego zachaczyć. Wink

P.S. a te cycki ze zdjęcia to jakoś mało jędrne są.
Odpowiedz

balzac napisał(a):Pomyśl o swoim mężczyźnie tudzież koledze. Ja bym się nie chciał o coś takiego zachaczyć
Ale chrzanisz ziom. Nie zahaczyłbyś się, nie ma możliwości.
Odpowiedz

balzac napisał(a):Pomyśl o swoim mężczyźnie tudzież koledze. Ja bym się nie chciał o coś takiego zachaczyć. Wink
Zahaczyc to by nie zahaczyl (w tym sensie, ze jemu raczej nic sie nie stanie Big Grin ), gorzej jesli by naruszyl, bo wtedy pewnie zaczeloby sie paskudzic... A potem niestety trudno juz utrzymac takiego kolca, ze tak powiem 'przy sobie', bo moze zaczac migrowac. A wlasnie zwlaszcza surface'y w tej kwestii sa zlosliwe Wink

Cytat:P.S. a te cycki ze zdjęcia to jakoś mało jędrne są.
Nie wiem, nie wnikam czyje. Pierwsze lepsze z gugle. Surprised
Odpowiedz

mnie sie to to nie podoba ;P
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Mnie to to też nie.Kolczykom podskórnym zdecydowanie nie ;p
Odpowiedz

[Obrazek: zdj003.jpg]

ja to bym se takie cuś pierdolnoł... Big Grin
Odpowiedz

W głowe byś się pierdolnoł
Odpowiedz

sam sie pierdolnij barani łbie jeden
Odpowiedz

gdyby nie te wlosy to wygladalby jak wokalista my chemical romance
Odpowiedz

Sacred napisał(a):sam sie pierdolnij barani łbie jeden
Srogi pojazd.
A teraz spierdalaj. Smile
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):gdyby nie te wlosy to wygladalby jak wokalista my chemical romance
ale ma wlosy i wyglada jak wokalista HIMa Laughing Laughing Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

^ Nie bałdzo. Ja tam ni huhu podobieństwa nie widzę. Big Grin
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

jak pierwszy raz to zobaczylem to odrazu z ville valo mi sie skojazylo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.