- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
KelThuz --> tak... jestem w 100% pewny swych racji i dla tego nie zabiore się za muzę, a to przez wzgląd na to że pomimo że nie trzeba umiejętności, to jednak trza mieć siakieś chęci (jak juz cześniej zaznaczyłem), a ja takowych nie mam. Gdybyś wiec uważniej czytał to nie wyskoczyłbyś z tym na ponadludzkie siły 'zadaniem'. Fajnie zę ty posiadasz te chęci bo to daje wielu ludziom powody do brechtów i mam nadzieje żę nawet jeśli przejrzysz w końcu na oczy, wyjdziesz z tego matriksa i zobaczysz zę nikt nie bierze twoich popierdów na poważnie, to nadal będziesz to tworzył, bo kocham twoje kawałki :* 'Wnukowie Daźboga' robia niemała furrorę w Zambrowie za moją sprawą :]
Lechu... kocham cię, kotku :* dzieki za namiar na Pagan Glory :*
Jak dotąd myślałem ze spoko typ z ciebie. Dopunki nie zobaczyłem tych postów i nie dowiedziałem się, że ty nie tylko wierzysz w te brednie (to by jeszce przeszło), ale ty też wierzysz w swoje wręcz Perunowi porównywalne boskie moce.
Mądrzej by było jakbys sie w ŁarKrafta bałdełej zaangarzował panie nekromanta :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
DeMoN(o) ---> sorka. w rakim zrazie zwracam Honor o Mroku Wcielony :*
o Panie...! Co ja tak ze temy całusami się rozpędził...? Ze wszystkiemi bym się jeno lizał...
Gacuś, Kotku... Musisz mnie częściej dopieszczać
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
KelThuz napisał(a):Jałokim napisał(a):mam nadzieje żę nawet jeśli przejrzysz w końcu na oczy, wyjdziesz z tego matriksa i zobaczysz zę nikt nie bierze twoich popierdów na poważnie
jeszcze nikt, kto posiada całą płytę "...Z Ziemi Żelaza" czy nawet debiut "Nadchodzi Lechitów Czas..." nie narzeka, wręcz przeciwnie.
Myślisz, dziecko, że gdyby było inaczej, zostałbym zaproszony do udziału w Srpska Krv?
Nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem "...Z Ziemi Żelaza", ale ciesze się widokiem "Nadchodzi Lechitów Czas..." w mojej kolekcji i pomimo że są tak boskie jak piszesz to nie sądzę by to że zostałeś zaproszony do udziału w <czymś tam> świadczyło o tym że są brane na poważnie...