• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Srebna Biżuteria

http://www.x-tra-x.de/index-htm2.html?ar...che=&text=

np. takie cós Smile byłoby mile widziane - jak dla mnie cena takiego cuda do 50 zł bedzie wporząku Smile
We Are Defenders Of The Faith...

A po co ci to?

Moge ci to kupić ale pod jednym warunkiem, pierdolne ci tym stemplem w czoło Laughing stoi? Big Grin

Dance Of Death napisał(a):http://www.x-tra-x.de/index-htm2.html?ar...che=&text=

np. takie cós Smile byłoby mile widziane - jak dla mnie cena takiego cuda do 50 zł bedzie wporząku Smile
Synu, ty się najpierw naucz czegoś o metalu, a potem kupuj pentosy...

aXe Rose napisał(a):Synu, ty się najpierw naucz czegoś o metalu, a potem kupuj pentosy...
Wiesz co napisze nasz dzieciak?
"Muzyki sie słucha a nie uczy" Laughing

I znowu komus sie wydaje ze pentagram jest symbolem diabla albo ma cos wspulnego z metalem(jako muzyką).Wracac do bravo girl.

Jezu, jak chce to niech sobie kupuje. Przecież to on będzie wygląd jak tru kretyn - nie wy.

mind.in.a.box napisał(a):Jezu, jak chce to niech sobie kupuje. Przecież to on będzie wygląd jak tru kretyn - nie wy.

słuszna uwaga.

Aczkolwiek uważam, że szefostwo RMS winno zaopatrywać się w jak największe ilości ekwipunku dla baranów, bowiem ich liczba jest duża i stale rośnie. A to z kolei gwarantuje duże zyski.

ej, przecież tutaj jest podobny, albo nawet taki sam... w dziale alchemy gothic chyba...
fuck off and die

W sumie to nawet dwa..

ten

i

ten trochę mniej

Podsumowując...w i o c h a Wink
omfg

wam nie szkoda kasy na takie pierdoły?? :?
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin

A co Was to obchodzi? Chce, to niech sobie nawet ten pentagram na czole wytatuuje...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Pandora napisał(a):Chce, to niech sobie nawet ten pentagram na czole wytatuuje...
A taki to u mnie w miescie mieszka (;
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Pandora napisał(a):A co Was to obchodzi? Chce, to niech sobie nawet ten pentagram na czole wytatuuje...
My mu po prostu ratujemy dupsko. Ja go tutaj najwyżej wyśmieję, ale jak na ulicy spotka ortodoxyjnych metalów idąc z tym pentagramem i nie wiedząc, co to jest NWOBHM, to może dostać tęgi wpierdol...

Dla mnie pentax zawsze byl synonimem wiochy, czy nie mozna to sobie kupic Celta, lub zwykłego krzyza chrzescijanskiego ? przeciez to i lepiej wyglada i nie jest moze "Tru" ale przynajmniej nikt nie bedzie sie z ciebie smial.

Axel napisał(a):Dla mnie pentax zawsze byl synonimem wiochy

To znaczy ze gowno wiesz o jego symbolice(bez urazy ale sie unioslem)
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.