- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Emperor's Return napisał(a):Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie inaczej. Pierdolenie, że Sepultura skończyła się z odejściem Maxa to ściema, w dużej mierze to właśniej przez niego Sepultura gra nu-metal.
Roots to dobry album. Jeszcze mi napiszcie, ze Against jest lepsza to wysmieje dupa.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Emperor's Return napisał(a):statekx napisał(a):Emperor's Return napisał(a):Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie inaczej. Pierdolenie, że Sepultura skończyła się z odejściem Maxa to ściema, w dużej mierze to właśniej przez niego Sepultura gra nu-metal.
Roots to dobry album. Jeszcze mi napiszcie, ze Against jest lepsza to wysmieje dupa.
Nie jest lepsza, skąd takie przypuszczenie...
Po tym co zobaczylem w topicu o Metallice, wszystkiego sie mozna spodziewac.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No i co, będzie wielki powrót i płyta w stylu "Roots" tylko jeszcze ze dwa razy gorsza. I na co to komu? A tak to mamy Soulfly który ostatnio nawet nadaje się do słuchania i Sepulture z Derrickiem która też jest całkiem niezła, choć faktycznie to już chyba 2 liga.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
nie wiem,nie znam sie....
- Liczba postów:
- 296
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
E to ja z wami nie pogadam bo lubię tylko Chaos AD
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
W sumie to teraz troche za pozno...ale nie ukrywam, ze ciekaw jestem, czy wydali by cos dobrego.
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Witam na forum.
Ja bardzo lubie Sepulture. Szczegolnie ta z Maksem, on naprawde mial wyjatkowy styl . Teraz to naprawde dobra wiadomosc, ze ma powrocic. Ten murzyn nie dawal sobie poprostu rady. Arise to moja ulubiona plyta.
- Liczba postów:
- 770
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
A wedlug mnie ten murzyn radzi sobie calkiem dobrze. Moze nie mam na ten temat zbyt duzej wiedzy bo przesluchalem tylko jedna plytke z nim na wokalu (nawet nie pamietam jaka, bo to u kolezanki) ,ale naprawde dawal sobie rade. Wiadomo, że nie jest to juz cos na miare np. Chaos A.D, ale mozna posluchac. Bo i tak wole jak Maks byl na wokalu. (natomiast jego tworczosc w Soulfly niezbyt mi pasuje)