04-29-2005, 11:58 AM
Nevermore napisał(a):BTW. jedzie ktoś na Orkon?a gdzie i kiedy bedzie??
Nevermore napisał(a):BTW. jedzie ktoś na Orkon?a gdzie i kiedy bedzie??
Rumian napisał(a):Nevermore napisał(a):BTW. jedzie ktoś na Orkon?a gdzie i kiedy bedzie??
Nevermore napisał(a):a na tolk-folk ktoś się wybiera? będzie inscenizacja ostatecznej bitwyRumian napisał(a):Nevermore napisał(a):BTW. jedzie ktoś na Orkon?a gdzie i kiedy bedzie??
Nie wiem jak się nazywa ta wiocha, kumpel zna szczegóły, gdzieś koło częstochowy na początku lipca bodajże, na 8-12 dni jedziemy w 7-miu, bedzie zajebiaszczo
Kamael napisał(a):Ja zapraszam na Tornado - konwent Neuroshimy, podałbym Wam linka, ale obecnie coś stronka nie działa. Zrobię to więc później. Impreza odbędzie się po raz trzeci i tym razem zapowiada się bardzo ciekawie, prawdopodobnie znów pojawią się twórcy systemu, a impreza trwać będzie 8 dni (w tym kilkudniowa terenówka po wielkim zainteresowaniu w zeszłym roku).o fuck
Edit:
A jednak działa, więc proszę:
http://tornado.domenium.pl/
to ja z moją zjebaną ekipą się tam zjawimy
10 stron bestiariusza tak ubogiego ze szlag mnie trafil jak zobaczylem... jak zobaczylem cene dodatku "bestiariusz starego swiata" tez myslalem ze nie wytrzymam... dodatek po angielsku kosztowal wiecej niz podr. glowny po polsku.... (a bestiariusz bedzie po polsku dopiero za 2 miechy)....zwalili tego warhammera myslalem ze bedzie lepszy a tu co?
jedynka rlz 8)
a WH1 jest bardzo fajną grą chociaz ma jeden mały błąd
nie wiem czy rumian zauważyłes ale (o ile dobrze pamiętam
) krasnolud posłaniec(czy coś w tym stylu daaawno wh nie miałem w rękach) na wyższych poziomach porusza sie szybciej niż na koniu, więc konia na plecy i w droge
nie ma to jak wcielić sie w piratów ;P ale wlasciwie to najczesciej gramy w DnD , Wampira , Warmłotka a jeżeli chodzi o jakies bitewniaki to oczywiscie Konfrontacja rulez
a moze gral ktos w Doom the Boardgame , co czyytelm tej gry recenzje w CD Action i sie zastanawia czy kupic ? I jeszcze takie pytanie wybiera sie ktos moze na Teleport 2005 do Wrocławia ? (szkoda ze go przeniesli z GDanska
)
whitetrash napisał(a):musze przyznać że warhamca 2 jeszcze nie widziałem ale zapewno sie to niedługo zmienihmm trudno... jeden blad ale podrecznik byl genialny i mroczny i fajny... a ta dwojka to chuj go wie...a WH1 jest bardzo fajną grą chociaz ma jeden mały błąd
nie wiem czy rumian zauważyłes ale (o ile dobrze pamiętam
) krasnolud posłaniec(czy coś w tym stylu daaawno wh nie miałem w rękach) na wyższych poziomach porusza sie szybciej niż na koniu, więc konia na plecy i w droge

nie poslaniec tylko goniec.... ale on nawet przy maksymalnym rzucie na szybkosc nie moze byc szybszy od konia... z gonca ma w sumie +2 do SZ a maks podstawowe ma 4 wiec razem 6... kon ma 8 (no chyba ze goniec mialby w opisie dlugie nogi to mialby maks 7 ale to tez nie jest szybszy od konia)
zadna z profesji zaawansowanych tez nie ma bonusu do SZ inne podstawowe tez nie maja... a wiec krasnolud goniec nawet na full rozwiniety nie bedzie poruszal sie szybciej niz kon
Rumian napisał(a):to fakt ale niektore teksty mimo wszystko rozwalajaTylko wiesz, mnie np. wiedząc jaka osoba to hasło powiedziała, śmieszy kwestia "wchodzę do karczmy i już z niej k... nie wyjdę", a Ciebie już nie koniecznie musi ; ).