02-10-2008, 04:06 PM
Idi Amin korwa to co ?
Axel napisał(a):Cytat:Nikt dziadka, wujka i innych członków rodziny, któzy z gineli z rąk ss nie ożywi, ale trza pamiętac ze swiat idzie do przodu i powinno sie zapominać o tym co było kiedyś, bo jak bedziemy narodem pamiętliwym to niedługo zostaniemy sami, bo w historii polski prawie cały swiat nas ruchał. Tylko afrykańczykom sie ta sztuka nie udała ;P
Zaściankowa pamiętliwość nie, ale szacunek i dbałość o historie jak najbardziej. Kim byśmy byli gdyby nie historia ?
KelThuz napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):Tylko afrykańczykom sie ta sztuka nie udała ;P
Simon Mol nadrobił zaległości!
Kamil-Reloaded napisał(a):któ mówi, że nie należy chwalić Piłsudskiego i innych zasłużonych Polaków ?
Cytat:poza tym wielu ówczesnych gestapowców i ss gdyby mogli nigdy by nie robili tego do czego byli zmuszani.
Cytat:same dobre rzeczy-zarażał HIVem dziwki ze środowisk lewackich,popleczników faszystowskiego Nigdy Wiecej
KelThuz napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):któ mówi, że nie należy chwalić Piłsudskiego i innych zasłużonych Polaków ?
Piłsudskiego tow. Ziuka i podobnych mu "zasłużonych Polaków" to akurat JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ!!!
Cytat:poza tym wielu ówczesnych gestapowców i ss gdyby mogli nigdy by nie robili tego do czego byli zmuszani.
Niemcy to naród stracony dla liberalizmu.
Cytat:same dobre rzeczy-zarażał HIVem dziwki ze środowisk lewackich,popleczników faszystowskiego Nigdy Wiecej
Sława Simonowi! Lewakom - czarny chuj w tunel kliffotyczny!
Kamil-Reloaded napisał(a):Nie zartuje, bo to nie są moje słowa tylko samych gestapowców i SS. Jakis czas temu oglądałem na diskowery program o owych ludziach, którzy sami wypowiadali się w tej kwestii. Oni sami powiedzieli, że nigdy w życiu nie zrobili by tego poraz drugi.
Prisca napisał(a):Przepraszam Cię Kamilu, ale pierdolisz trochę. Nie chodzi o masowe mordy, chodzi o to, że gestapo i SS to nie były charytatywne instytucje - mówiąc po Twojemu - była to banda chuja.
W każdej książce w tematyce, jest to opisane i bynajmniej nie chodzi o podręczniki gimnazjalne ale konkretne książki.
I powiedz mi kto mówi obecnie, że inkwizycja jest 'OK'? To po prostu były bardziej odległe czasy, niż czasy II wojny.
Prisca napisał(a):Przepraszam Cię Kamilu, ale pierdolisz trochę. Nie chodzi o masowe mordy, chodzi o to, że gestapo i SS to nie były charytatywne instytucje - mówiąc po Twojemu - była to banda chuja.
W każdej książce w tematyce, jest to opisane i bynajmniej nie chodzi o podręczniki gimnazjalne ale konkretne książki.
I powiedz mi kto mówi obecnie, że inkwizycja jest 'OK'? To po prostu były bardziej odległe czasy, niż czasy II wojny.
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)