05-01-2005, 09:39 AM
tylko DigitalGunfire.
Mind.In.A.Box :* :* :*
a tak poza tym, to stacje w necie, przynajmniej jakiś wybór...
toż to jazda jest! moherowy raj, heh...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Co nie zmiania faktu, że zawsze rano go słucham.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
warsadal napisał(a):Ze względu na mój niezbyt jeszcze podeszły wiek, Trójki słucham od jakis 5-6 lat. O lepszej porze? Eee, mi sie podoba tak jak jest- wieczorkiem.
borysso napisał(a):warsadal napisał(a):Ze względu na mój niezbyt jeszcze podeszły wiek, Trójki słucham od jakis 5-6 lat. O lepszej porze? Eee, mi sie podoba tak jak jest- wieczorkiem.
eee, i nie odczuwasz żadnej różnicy pomiędzy "trójką" sprzed lat a teraźniejszą?
U mnie w domu trójki słuchało się zawsze, więc mam z nią kontakt od baaardzo dawna. I żąl mi tej starej trójki, bo była stacją na poziome. A teraz zeszła na psy i naprawdę niewiele został z jej klimatu. Dobrze, że nie zdjęli Kaczkowskiego, bo wtedy bym chyba całkiem przestał słuchać. Kiedyś rzeczywiście ambitne audycje były o lepszych porach, grali naprawdę dobrą muzykę. Aż miło było rano wstać i włączyć radio, bo miało się pewność że trafi się na dobrą muzykę. A dziś, tragedia. To samo co na tych wszychkich rmfach i zetach, shity krótko mówiąc. Żeby posłuchać tam ciekawej muzyki trzeba zarywać nocki... Żal, oj żal tej strej trójki...
jeszcze w niedzielę nadają niezłe audycje
Cytat:Pierdolenie, że Trójka zeszła na psy. Podajcie mi choc jedną lepszą stację. A keportaże nadal są na ambitne, nie wiem co mozna im zarzucić.
Tilomus napisał(a):Polecam internetowe radio ulicznik.
www.ulicznik.net
Czasami lecą naprawde fajne audycje
Co do internetowych stacji radiowych to warto rozejrzeć się (dość uważnie) po http://windowsmedia.com/radiotuner/MyRadio.asp
Kudłaty_87 napisał(a):p.s. Właśnie słucham pana Kaczkowskiego i chcoćby dzieki temu człowiekowi radio to jest najlepszeKaczkowski i jego Minimax - to praktycznie jedyne czego słucham aktulanie w typowych rozgłośniach radiowych. Jeśli już to zdarza mi się słuchać jakiegoś radia internetowego np. Ulicznika.