• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

pytanko

mam pytanie dlaczego koszulka z wnętrznosciami ( http://rockmetalshop.pl/go/_info/?id=5484) kosztuje 19 zł?? ma ona jakąs gorszą jakosc bawełny niz te za np. 30 zł?? a i czy zeczywiscue te wnętrznosci są na całą koszulke?? bo spotakałem sie juz (nie w tym sklepie) ze obrazek wklejali na całą koszulke a na prawdę było tylko na połowie:/
Odpowiedz

gosc napisał(a):mam pytanie dlaczego koszulka z wnętrznosciami ( http://rockmetalshop.pl/go/_info/?id=5484 ) kosztuje 19 zł?? ma ona jakąs gorszą jakosc bawełny niz te za np. 30 zł??
po prostu niska gramatura (120?)
gosc napisał(a):a i czy zeczywiscue te wnętrznosci są na całą koszulke?? bo spotakałem sie juz (nie w tym sklepie) ze obrazek wklejali na całą koszulke a na prawdę było tylko na połowie:/
Ja mam taką koszulkę (co prawda z innego sklepu ale podejrzewam, że są identyczne Wink ) i nadruk jest prawie na całej koszulce (tzn dokładnie tak jak tu widać na obrazku)
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

mam pytanie ktore mi nie daje spac i przez to wszystko sie mocze po nocach, jezeli ktos odpowie na nie bede BARDZO wdzieczna a wiec: kiedy znow bedzie 6 cm. pancerz bo jakos czekam czekam i sie doczekac nie moge. Evil or Very Mad
Odpowiedz

za 2 lata maja być... Big Grin Big Grin
Odpowiedz

psychosis napisał(a):za 2 lata maja być... Big Grin Big Grin
Ja słyszałem ze później ... jakieś 3 czy nawet 4 Big Grin
Czekają Cię mokre noce w takim razie przez ten czas Big GrinBig Grin Laughing
Odpowiedz

no to chłopie odwodnisz sie, cóż zycie ..Smile)))))
Odpowiedz

psychosis napisał(a):no to chłopie odwodnisz sie, cóż zycie ..Smile)))))
To nie chłop, tylko baba Laughing
Odpowiedz

oo fuck!! mój błąd... prosze o pokute i wybaczenie...
Odpowiedz

psychosis napisał(a):oo fuck!! mój błąd... prosze o pokute
1000 zdrowasiek...... i jebnij się w łep! Laughing Wink
Odpowiedz

eee wezcie mnie nie zalamujcie Crying or Very Sad po nocach spac nie bede a ten co mnie pomylil z chlopem to Mad
Odpowiedz

kosa2 napisał(a):mam pytanie ktore mi nie daje spac i przez to wszystko sie mocze po nocach, jezeli ktos odpowie na nie bede BARDZO wdzieczna a wiec: kiedy znow bedzie 6 cm. pancerz bo jakos czekam czekam i sie doczekac nie moge. Evil or Very Mad
To w ogóle są pancerze o długości krótszej niż 10 cm?
Moje poszukiwania po różnych sklepach z tego typu biżuterią nie stwierdziły występowania takich, więc w końcu skończyło się na wizycie u jubilera i robieniu pancerza na zamówienie (chodziło właśnie o 6 cm). Tongue
Odpowiedz

widze że tu żarciki na wysokim poziomie ... nie smiem się wtrącać ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz