• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Punkty - kolejna odslona :[

Ja sie tak nie bawie, dlaczego nie mam na koncie zadnych punktow, chociaz juz pare rzeczy kupilam w RockMetalShopie? Skladam zazalenie! Evil or Very Mad
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Moze dla tego, ze jak juz miałas punkty , to przy kolejnym zamówieniu się poprosty wykorzystały Big Grin
Proste! Ale to nie musi byc trafna teoria :?
Ja tez powinienem mieć więcej niz mam.
Odpowiedz

Nie wykorzystaly sie. Ja wprawdzie geniuszem matematycznym nie jestem, ale dodawac i odejmowac potrafie... :?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Spokojnie złotko Big Grin nie denerwuj sięna mnie, ja Ci ich raczej nie zabrałem Smile pozatym mam podobny problem Evil or Very Mad
Odpowiedz

A ja nic nie słyszałem o żadnych punktach mimo iż odrobine towarów z tego sklepu zamówiłem .... możecie mi wyjaśnić co one dają o ile coś dają niż rozkmine nad ich brakiem tudzież nie przybywaniem ? ....
"... Pustka w sercu,
aż brak mi słów !!! "
Odpowiedz

no tak jest problem wiec wyjasniam:
punkty sa tylko i wylacznie dla zarejestrowanych klientow RMShopu. dokladnie znaczy to, ze alby gromadzic punkty musisz zalogowac sie na swoje konto i zlozyc z tego konta zamowienie. jesli powiedzmy masz konto ale nie zalogowales(as) sie i zwyczajnie wklepalas(es) swoje dane do formularza w zamowieniu to wtedy punkty sie nie naliczaja. Laughing jesli mimo tego chcesz dopisac do swojego konta punkty z tych zamowien to przeslij na maila numery swoich transakcji i login do swojego konta i postaramy sie je recznie dopisac.
Odpowiedz

Skladalam zamowienia po tym, jak sie zalogowalam a i tak nie ma ani sladu po punktach ani nawet po transakcjach, wiec nie wiem co jest grane. Confusedhock: Moge napisac, co zamawialam... SadA login mam taki sam, jak tu. Surprised

@Kalin => Przeciez sie na Ciebie nie gniewam. Tylko te punkty niewidki mnie zdegustowaly Rolleyes
Odpowiedz

hej.ja tez mialam podobny problem.jesli swoje zamowienia byly dostarczane kurierem to punktow Wam nie dodali, bo ich system nie dodaje automatycznie.tak mi napisali gdy ich zapytalam co jest ze nie mam tych punktow.po napisaniu maila mam juz tyle punktow ile byc powinno.mam nadzieje ze okaze sie pomocna Wink
Odpowiedz

wy się martwicie że wam nie dolicza mi po wzięciu przedmiotów za punkty reszta punktów które miałem stała się wartością ujemną :!:
Odpowiedz

Duuum duuum duuum! <próbuje zrobić atmosferę grozy>
Odpowiedz

a chwile później znikąd wyskakuje Nosferatu, który oświadcza, że wpierdolił punkty ze smakiem Surprised
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz