- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ja sie tak nie bawie, dlaczego nie mam na koncie zadnych punktow, chociaz juz pare rzeczy kupilam w RockMetalShopie? Skladam zazalenie!
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Nie wykorzystaly sie. Ja wprawdzie geniuszem matematycznym nie jestem, ale dodawac i odejmowac potrafie... :?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
A ja nic nie słyszałem o żadnych punktach mimo iż odrobine towarów z tego sklepu zamówiłem .... możecie mi wyjaśnić co one dają o ile coś dają niż rozkmine nad ich brakiem tudzież nie przybywaniem ? ....
"... Pustka w sercu,
aż brak mi słów !!! "
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Skladalam zamowienia po tym, jak sie zalogowalam a i tak nie ma ani sladu po punktach ani nawet po transakcjach, wiec nie wiem co jest grane.

hock: Moge napisac, co zamawialam...

A login mam taki sam, jak tu.
@Kalin => Przeciez sie na Ciebie nie gniewam. Tylko te punkty niewidki mnie zdegustowaly
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
wy się martwicie że wam nie dolicza mi po wzięciu przedmiotów za punkty reszta punktów które miałem stała się wartością ujemną :!:
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Duuum duuum duuum! <próbuje zrobić atmosferę grozy>