• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Puder"Virgin"

Puder prasowany"Virgin" był sprzedawany osobno,teraz jest tylko w zestawie.Powinniście znowu to zmienić bo będzie mniejszy popyt ,mało kto kupi komplet za 200złNeutral. A sam puder był i tak nienajtańszy.
Odpowiedz

Kup Star Gazera, też prasowany i naprawdę niezły. Miałam go, tylko oczywiście musiał mi spaść na ziemię i się rozwalić Evil or Very Mad
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

to mowisz ze dobry byl? podkladow bialych probowalas? bo jestem ciekawa czy dobre
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):podkladow bialych probowalas? bo jestem ciekawa czy dobre

Nie, ale chyba teraz właśnie podkład kupię, bo też jestem ciekawa. Puder Star Gazer był dobry, więc już mam do tej marki niejakie zaufanie. Spróbuję podkład, może się nie przejadę...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Wy chodzicie w takiej 'omączonej' twarzy na codzień? Nie jest Wam w tym jakoś dziwnie ... Rolleyes Np. nie spływa to z Was jak jest ciepło? Big Grin
Odpowiedz

nie na codzien
nie splywa bo makijarzu nie walisz na twarz szpachla przeciez Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Wy chodzicie w takiej 'omączonej' twarzy na codzień?

Aż tak mnie jeszcze nie popieprzyło...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Hethell napisał(a):nie na codzien
nie splywa bo makijarzu nie walisz na twarz szpachla przeciez Laughing
Aaaaa, loozik Rolleyes Big Grin
Pandora napisał(a):Aż tak mnie jeszcze nie popieprzyło...
No ja wcale tak nie twierdzę przecież.
Odpowiedz

Spływanie jak na kim niekażdy ma idelaną cerę.A puder Star gazer nie byl najwyzszych lotów: na twarzy był cały dzień ale: nie matuje za bardzo,osadza się w porach,najlepiej wygląda przez pierwsze 20 min.poznije juz gorzej ale nie tak źle.PO zatym jak się nim pomalujesz masz wrażenie jakby niepokrywał wszytskiego jednolicie,są obszary większej i mneijszej bieli Rolleyes <nie są to jakieś wielkie plamy ani wertepy Big Grin >ale jednak coś dziwnego.JAk na ta cenę to puder nie jest zły mi chodzilo w nim tylko o kolor,bo niwwazne ze splywa i dziwny jest w bieli i tak twarz wygląda lepiej.A też i mi się potłuk ten mój mączak. Dlatego chciałam spróbować "Virgin"moze bedzie lepszy ,ale szanowni handlarze nie odp. na post. :?
Odpowiedz

ku*wa debile pełno jest sklepów do charakteryzacji, gdzie sprzedają zajebiscie wykurwiste białe podkłady, wsytarczy wpisac w google

aha, ps: jebcie sie ze swoją nietolerancją!
"..Stop Playing God
This Is No Game
Abusing Your Power
Without Any Shame.."
Odpowiedz

^Ehu, pms? ;>
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.