• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Przesyłka

Ile mam czekać na przesyłke do Radomia ?
Ile to przecietnie idzie taka paczka ?
Odpowiedz

znając naszą kochaaaaną pocztę... od 6 godzin do 6 tygodni, zależy od szczęścia Wink
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

ee nie gadaj R&M shop szybko dziala jescze nigdy nie dostalem koszulki w terminie dluzszym niz 3 dniSmile
Odpowiedz

zamówiłem bluze pól roku temu....do dzis czekam Smile
koszulki tez zamówiłem dostałem je po 4 dniach...
znowu zamówiłem 2 koszulki 5-7 dni qówno prawda 4 tydzien czekam i huj .......troche wqrwiające!!!!!!!!!!!
Odpowiedz

e tam nie narzekajcie, w holandii sie czeka tak miesiac przewaznie ... a plyte kiedys zamowilem na wielkanoc sobie i dostalem ja pod koniec wakacji...do tego zaplacilem ta sama cene Evil or Very Mad
Changing into something less than human. No longer part of this machine...
[Obrazek: ministry.jpg]
Odpowiedz

Ja tam az 10 dni czekalam :/ Chlopcze z Radomia pozdrowienia Wink Urodzilam sie tam i mam obie babcie Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

no jeszcze nic nie zamawialem w "novym" R&M shop, ale wczesniej zawsze 3 dni, i było luxik Smile
Odpowiedz

zamówiłem w sobote dzisiaj rano dostałem. luz.
Odpowiedz

iron maiden fan napisał(a):zamówiłem bluze pól roku temu....do dzis czekam Smile
koszulki tez zamówiłem dostałem je po 4 dniach...
znowu zamówiłem 2 koszulki 5-7 dni qówno prawda 4 tydzien czekam i huj .......troche wqrwiające!!!!!!!!!!!
Odpowiadam na ten zarzut w ten sposób: Jeśli dostawa ze sklepu przedłuża się to wystarczy do nas napisać lub zadzwonić a napewno odpowiemy co sie dzieje z paczką: czy została wysłana, czy nie, kiedy, dlaczego itp. Niestety nie raz spotkaliśmy się z niekompetencją poczty, która w zadziwiający sposób potrafi tak pokierować paczką że zamiast do Krakowa trafi ona do SandomierzaSmile). Czasami również paczki giną....a reklamacje z tego tytułu można składać na poczcie po miesiącu od wysłania!!! Tak więc postarajcie się być wyrozumiali dla nas chodź odrobinke Wink Najlepiej przy braku potwierdzenia na maila (jest ono wysyłane automatycznie) kontaktujcie się z nami w ciągu kilku dni od złożenia zamówienia to wtedy może stracicie mniej nerwów w oczekiwaniu na paczke, która może do was po prostu nie dotrzeć!
Podaje maila do kontaktów: zamowienia@rockmetalshop.pl
telefon: 046 8326129.
Wybaczcie ale jeśli nie trafi do nas zamówienie to nie możemy go zrealizować.........

Stay heavy Angry
Odpowiedz