- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
wcioz czekam na odpowiedż i si enie moge doczekać czy ten sklem wogule funkcjonuje a w ferir prubowałem sie dodzwonic ale nie mogłem dodzwaniałem sie i słyszałem tylkoo jakieś piszczenie chce coś wiedzieć poprostu i to nie denderwije jusz
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Wisza napisał(a):wcioz czekam na odpowiedż i si enie moge doczekać czy ten sklem wogule funkcjonuje a w ferir prubowałem sie dodzwonic ale nie mogłem dodzwaniałem sie i słyszałem tylkoo jakieś piszczenie chce coś wiedzieć poprostu i to nie denderwije jusz
to teraz juz co drugi Polak ma kurwa dysleksje? Wspolczuje.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 296
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Bardzo akuratnie to ująłeś.
Głupotę zawsze można tłumaczyć dysleksją, zawsze to jakaś droga by się salwować.
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Prosze o przysłanie mojej kasy lub koszuli zapłaciłem za nią 260 zł i nie zamierzam dłużej czekać nie dostałem ani kasy ani koszuli za nią jak niema koszuli o rozmiarze który zamawiałem to prosze mi przysłać kase którą wtopiłem w ten cholerny sklep i co z tego że jestem dyslektykiem jest proble który wo gule nie jest rozwiozany do cholery nikt mi nic nie powie o mojej koszuli lub moich pieniodzach wiec naprade bardzo prosze o przysłanie mi tych pieniędzy i myśle że nie bende długo czekał do cholery
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
napisz maila do sklepu albo zadzwon (jesli jest taka mozliwosc). Proste ,prawda ?