• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

poruszanie sie

jak klikam na np. koszulki to czasem praktycznie co drugi raz mnie nie chce przeniesc tylko wraca mnie na strone glowna i jak za kturyms razem klikne to juz przenosi z kazdym z odnosnikow tak jest i do tego jak sie zaloguje to potem klikne raz obojetnie co i juz jestem wylogowany nie wiem czy to u mnie proboblem czy cos nie tak ze strona a moze ja jestem idiota i nie umiem oblugiwac ale warto napisac to tutaj ... Neutral
Odpowiedz

U mnie ma miejsce dokładnie to samo! Także oferta sklepu jest bardzo pozytywna, ale kod strony bym jeszcze pare razy przejrzał. Niestety przypadłość ta jest nader częsta i cholernie irytująca!
Odpowiedz

cholernie irytujaca ? ja nawet zaniechalem przegladania tej strony i kupowania bo nie moge nawet sie dostac do miejsca do kturego bym chcial .... Evil or Very Mad
Odpowiedz

Nie wiem w czym tkwi problem, ponieważ wszystkie funkcje sklepu dzialają prawidłowo na wszystkich przeglądarkach (sprawdzaliśmy to na wielu kompach :!: ).
Kategorie umieszczone po lewej stronie rozwijają się w formie tzw. drzewka. Automatycznie po kliknieciu na jedną z kategorii np. "akcesoria skórzane "rozwijają się jej podkategorie czyli klamry, pieszczochy pasy itd.
Może podawajcie jak najbardziej szczegółowe informacje o błędach to będzie nam łatwiej zlokalizować przyczynę i zdusic w zarodku Angry

Uwaga: Do obslugi menu nie wymagana jest obsluga JavaScript - skonstruowane jest ono w ten sposob, aby dzialac w praktycznie kazdym rodzaju przegladarki.

Jeszcze a propos wylogowywania to sprawdż czy masz włączone cookie
Odpowiedz

Ja mam czasami to samo... wchodze np. w Koszulki-->Longsleeves--->PACH Surprised przewala mnie na stronę główną :\ ale nie jest to regułą, ponieważ czasami mogę wejść tam bez problemu, a czasami mnie wywala na głowną.Co do logowania, u mnie wszystko ok. Ach, byłbym zapomniał, używam IE/Crazy Browsera(nakładka na IE)/Mozilla i na każdej sie tak dzieje, także popieram przejżenie kodu strony jeszcze raz :?
Odpowiedz

ups...ten na górze to ja gwoli ścisłości, zapomniałem sie zalogowaćTongue
Odpowiedz

Mi się wydaje, że akurat przeglądarka nic tu nie ma do rzeczy i jest to raczej wina kodu php niż html... Po prostu czasem wpisanie tego samego w pasek adresu daje różne wyniki... (np wpiszcie http://rockmetalshop.pl/go/_category/index.php?idc=id_3 - zwykle przenosi do kategorii "akcesoria skórzane" - ale czasem ten sam link zaprowadzi na stronę główną. Neutral ... chociaż akurat u mnie są to dość sporadyczne przypadki i nie utrudniają zbytnio korzystania ze sklepu...)...
...tak mi się przynajmniej wydaje Tongue Może się mylę Smile
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

No tak, widze że nie jestem sama, bo tez mam ten problem; np. wchodzę na biżuterie, co się zresztą udaje w 100% jedynie po szybkim, dwukrotnym naciśnięciu tego odnosnika, ale jak chcę dalej przejść na kolejne strony w tym dziale to tylko strona główna :?,
a jak chcę wejść na inne działy to już zalezy od szcześcia czy sie uda, czy znowu mnie wywali na główną :?
To jest naprawdę wkurzające Evil or Very Mad
Chyba bylo lepiej po staremu...
Odpowiedz

Również dołączam się do prośby o naprawienie czegoś na tych stronach. Mnie przerzuca z każdej na główną, nawet zalogować się nie da Sad Aż dziw, że udało mi się posta napisać Wink
Odpowiedz

nie mogę... na prawdę... szlag mnie już trafia... praktycznie w większości przypadków wywala mnie na stronę główną Evil or Very Mad proszę zajmijcie się tym i nie wciskajcie ze wszystko jest ok
PS.chyba wolałbym starszą wersję, tam przynajmniej wszystko chodziło jak trzeba :?
Odpowiedz

ten sam problem co u poprzedników. Cały czas wywala mnie na pierwszą strone nie ważne gdzie klikne Confusedhock:
Cud że udało mi się wejść na forum!!!!
Odpowiedz

yup, ja z tym samym problemem. nie mogę NIGDZIE wejść. po naciśnięciu KTÓREGOKOLWIEK linka na stronie głównej koszulki.win.pl powoduje otwarcie strony głównej koszulki.win.pl.
Jedynie forum mi weszło bo jest w innym katalogu na serwerze.
Super że zmieniliście szatę graficzną ale teraz nie mogę nic zakupić. Klientów tracicieSmile
Odpowiedz

black*mermaid napisał(a):yup, ja z tym samym problemem. nie mogę NIGDZIE wejść. po naciśnięciu KTÓREGOKOLWIEK linka na stronie głównej koszulki.win.pl powoduje otwarcie strony głównej koszulki.win.pl.
Jedynie forum mi weszło bo jest w innym katalogu na serwerze.
Super że zmieniliście szatę graficzną ale teraz nie mogę nic zakupić. Klientów tracicieSmile

i ja mam dokladnie to samo od pewnego czasu :/ zaden link (procz tego do forum) mi nie dziala...
Odpowiedz

mam ten sam problem co wszyscy-nic nie mozna kupic
Odpowiedz

noo niestety ja tez musze sie do tego dopisac... czasami jak chce przejrzec jakies rzeczy to otwieram wszystko w nowych oknach... a jak mi powraca na strone główną to korzystam z ostanitego okna jakiego korzystalem... to wszystko jest jak loteria raz wejdzie a raz nie... a kupowac to juz jest kompletna masakra... bede wdzieczny jak admini cos z tym zrobią Wink z gory dzieki
Odpowiedz