• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polski...

dzieki Smile zaraz przy okazji zobacze jak grają Smile
Odpowiedz

http://www.myspace.com/newbreedmetal
tu masz wiecejWink
Odpowiedz

http://www.poema.art.pl/site/itm_3489.html
Klikaj i czytaj. Wink
Odpowiedz

Val wyczarowałaś coś ? Smile
Odpowiedz

Sam se zval
Odpowiedz

tak nowy sklep w pasazu grunwaldzkim wyczarowalam. tylko na to mialam czas Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

dzisiaj jest termin oddawania bibliografii, ponad 50% moich znajomych pisalo ja wczoraj <ok>
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dzisiaj jest termin oddawania bibliografii, ponad 50% moich znajomych pisalo ja wczoraj <ok>

że co kurwa ? heh

po 1 dzisiaj mam(y) rekolekcje Big Grin - 3 dzień
po 2 u nas zadnego terminu nie ma Big Grin
Odpowiedz

Cytat:tak nowy sklep w pasazu grunwaldzkim wyczarowalam. tylko na to mialam cza

Zmiana organizacji ruchu na remontowanym placu Grunwaldzkim we Wrocławiu i otwarcie zlokalizowanej tam wielkiej galerii handlowej spowodowały chaos komunikacyjny w tym rejonie miasta. Tymczasem wkrótce po otwarciu galeria została zamknięta.

ladne czary ;P
Odpowiedz

ej sklepy byly wszystkie wykonczone, a to ze budynek nie zostal oddany do uzytku to juz inna bajka- i nie moja. Poki co mam przymusowy urlop i w piatek sie dowiem do kiedy on potrwa ^^
Fakt faktem syf tam brud i paranoja i jakis pojeb sie zgodzil zeby to otworzyc Laughing
Odpowiedz

ja w sobote bede jechac przez most grunwaldzki (to chyba to samo co plac Smile ) wiec obczaje Smile
Odpowiedz

ja musze isc dzisiaj bo jakis kretyn zalal nam sklep. <wkurw>
Odpowiedz

Witam Big Grin

Stiguś jest tak zapracowany, że nawet nie ma czasu przeczytac 1400 postów Wink a wiec do rzeczy:
Jeżeli ktoś z Was ma troche free timu prosze go o poszukanie kilku pierdolonych związków frazeologicznych w twórczosci Orthodox.

Z góry dziękuje i płace spokojem na forum Wink
Odpowiedz

Najlepiej się cofnij parę stron w tył i przeczytaj swoje własne wypowiedzi, bo tam grubo przytaczałeś jakie figury stylistyczne w tej niesamowitej poezji, jaką pisze ta zaczerniona lampucera występują, głąbie z wtryskarki.
Odpowiedz

pierdol frezarkę
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.