• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polski...

I to ma być matura Mad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Te,Stig ja tez sie chyba na te uczelnie do Vrocka wybieram:> Ale mature sam sobie napisze,nic trudnego.
Odpowiedz

Welcome Wink

Poza tym ja nie chce zeby mi ktos prace pisał, ja potrzebuje tylko wskazówki Wink

EDIT:

Val pomóż ! Smile
Odpowiedz

dobra cos tam pomysle na dniach, ale do jakich piosenek?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Nie zapomnij naliczyć go na pincet, Valhalla. A jak się nie wypłaci to wjazd na kwadrat i duszenie.
Odpowiedz

Stig doszlo ale nie wiem kiedy bede mogla nad tym pomyslec. Na pierwszy rzut oka to ja bym jednak zmienila zespol i piosenki, bo na tych nie za bardzo popisac jednak nie da.
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Stig doszlo ale nie wiem kiedy bede mogla nad tym pomyslec. Na pierwszy rzut oka to ja bym jednak zmienila zespol i piosenki, bo na tych nie za bardzo popisac jednak nie da.

a jaką kapelke proponujesz ? Smile
Odpowiedz

nie mam bladego pojecia, bo nigdy nie analizowalam utorow polskich wykonawcow pod tym katem. Za malo masz tam srodkow artystycznych.
take a look.
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Arodki_stylistyczne
zobacz ile tego jest, a ile masz w tych piosenkach.
Odpowiedz

no ja wiem ile tego jest Smile Ale jesli Ci chodzi o ich ilośc to wydaje mi sie, że Closterkeller ma ich dośc dużo w porównaniu do innych kapel...
Odpowiedz

The Stig napisał(a):Ale jesli Ci chodzi o ich ilośc to wydaje mi sie, że Closterkeller ma ich dośc dużo w porównaniu do innych kapel...
Weź skorzystaj z tekstów Homo Twist i Pudelsów. Ogólnie Maleńczuk świetnie pisał, a po za tym możesz dodać, że nagrał też kawałek do słów Norwida "Bema pamięci żałobny rapsod" oraz do słów E. Dickinson (tutaj Maleńczuk tłumaczył też jej teksty).
Z tym, że generalnie nikt nie lubi tego parszywego gwiazdora... Angry
Odpowiedz

Cugowski niezle pisze jesli moge cos zasugerowac.
Odpowiedz

no własnie... nikt go nie lubi heh Smile ale chce Ci powiedziec ze Anja Orthodox tez wykorzystałą tekst Norwida "Po To Właśnie". Smile
Odpowiedz

A moga byc teksty polskich artystow po angielsku?? chocby tłumaczone?? Tomek Wołonciej swietne pisze.
Odpowiedz

"Analizując zgromadzony materiał, scharakteryzuj pod względem językowym teksty wybranego polskiego zespołu muzycznego. " POLSKIEGO ZESPOŁU..... czyli pasuje Smile jutro siąde to poprzeglądam Wasze propozycje Smile
Odpowiedz

To ja Ci przepisze te teksty Tomka z ksiazeczki bo na stronie ich chyba nie ma
Newbreed.metal.pl
Zapoznaj sie
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.