02-25-2007, 12:51 PM
I to ma być matura
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Valhalla napisał(a):Stig doszlo ale nie wiem kiedy bede mogla nad tym pomyslec. Na pierwszy rzut oka to ja bym jednak zmienila zespol i piosenki, bo na tych nie za bardzo popisac jednak nie da.
Ale jesli Ci chodzi o ich ilośc to wydaje mi sie, że Closterkeller ma ich dośc dużo w porównaniu do innych kapel...
The Stig napisał(a):Ale jesli Ci chodzi o ich ilośc to wydaje mi sie, że Closterkeller ma ich dośc dużo w porównaniu do innych kapel...Weź skorzystaj z tekstów Homo Twist i Pudelsów. Ogólnie Maleńczuk świetnie pisał, a po za tym możesz dodać, że nagrał też kawałek do słów Norwida "Bema pamięci żałobny rapsod" oraz do słów E. Dickinson (tutaj Maleńczuk tłumaczył też jej teksty).
ale chce Ci powiedziec ze Anja Orthodox tez wykorzystałą tekst Norwida "Po To Właśnie".
jutro siąde to poprzeglądam Wasze propozycje