• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

podwójne kolczyki

Przez dłuższy czas widziałam w Alchemy gothic spory wybór ''podwójnych '' kolczyków(nie chodzi mi o wersje- nausznica + kolczyk), teraz nie ma żadnych, wiec mam pytanie czy będa w najbliższym czasie?
Dawno, dawno temu pytałam o torebki- trumienki za 99zl
, miały być, a nie ma...pojawią się?
Kiedy tylko uda mi sie uzbierac pieniądze na jakąś rzecz z tego sklepu , znika.....to sie nazywa złośliwosć losu czy telepatyczna złosliwosc włascicieli? Big Grin Laughing
I-am- the- gothest- goth-in-gothdom
Odpowiedz

Trzeba miec kasiore na czarną godzinę Wink
W dobrym banku gdzie kasa sie mnoży Laughing Laughing Laughing
Najlepsze radio
[Obrazek: afera.gif]
[Obrazek: banner.gif]
Odpowiedz

kolczyki podwojne beda w ciagu najblizszym 2-3 tygodni . dostawa z alchemy byla i trza ja rozpakowac tylko 8)
Odpowiedz

Podobne wątki…
Wątek: / Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Ostatni post przez nosferatu
02-04-2010, 09:32 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.