- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A ja był bym chętny na wszelkiego rodzaju koszulki z Happy Tree Friends.
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
No ja też jestem fanem paczki leśnych przyjacioł i też bym chciał powiesić sobie wypasiony plakat HTF
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
no ,ale musi to być plakat z totalną sieczką bo innych nie chce
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
No sieczka tam idzie że aż łep pęka ,boshe jak człowiek może wymyśleć coś takiego
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
W Empiku widziałam plakat z Happy Tree Friends... ale bez sieczki
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
HTF to wogóle dziwactwo ,chociaż lubie to oglądać ,no i ta męska ścieżka dzwiekowa o ile to tak można nazwać
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ha, a ja mam koszulkę z HTF - "candy kills" ;]. Musiałem się pochwalić ;D.
A tak swoją drogą, dawno nie zaglądałem na polską stronę HTF, ale wydaje mi się, że tam można kupić różne gadżety.