• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

pasy TABASSUM

Nie orientujecie się do czego służą pasy z łusek naboi, które można dostać na RMS? Za cholerę nie mogę szczaić, czy można je nosić jako pas do spodni, czy wyłącznie na "Rambo", przewieszony przez klatę Wink
No i jak to działa właściwie?
i drugie, który lepszy, zwykły, czy nikiel, bo się zdecydować nie mogę ;]
Pierdzę sobie
Odpowiedz

nie wiesz do czego sluzy i chcesz to kupowac? : D
Odpowiedz

tego nie napisałem, jestem skłonny wydać te 300 zł. ale dopiero jak będę miał pewność, że taki pas można nosić jako pas do spodni
Pierdzę sobie
Odpowiedz

Raczej taki "ozdobnik". Bo jak chcesz tego używać jako zwykłego paska, to podejrzewam że zwyczajnie się rozjebie.
Odpowiedz

jak będziesz wiązał gacie kablem od żelazka będziesz bardziej szatanistyczny
Odpowiedz

tosię zakłada raczej na spodnie ,coś jak nadupnik, ale nie wiem bo nigdy nie nosiłem czegoś takiego, jak będe grał w thrashowej kapeli, zrobie sobie z włosow mopa i założe rajtuzy to wtedy sobie go kupie : )
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Książę napisał(a):jak będziesz wiązał gacie kablem od żelazka będziesz bardziej szatanistyczny

To nie lepiej rurą od odkurzacza? Bardziej futurystycznie by było.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.